Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, την Τρίτη 29/12 στην κεντρική Πλατεία , σε μια συναυλία από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Τρικκαίων

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Τρικκαίων, διοργανώνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 8.00μ.μ. στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, συναυλία με την Ευρυδίκη και το Δημήτρη
Κοργιαλά.



ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ
Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Από τη μια, η Ευρυδίκη με την 20ετή πλέον πορεία της στο μοντέρνο ελληνικό τραγούδι έχει αποδείξει ότι πρόκειται για μια τραγουδίστρια τεραστίων δυνατοτήτων, γεμάτη ενέργεια, και με ρεπερτόριο που σε κάθε της δισκογραφική δουλειά εμπλουτίζει με νέα στοιχεία. Από το “Μόνο που θυμάμαι”, το “Αυτό το φιλί” μέχρι τα “Comme ci comme ca”, “Το Βαγόνι” αλλά και τα πιο πρόσφατα τραγούδια της, η Ευρυδίκη στέκεται συνεπής απέναντι στην καλή pop μουσική. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς διανύει την δεύτερη δεκαετία του στην ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή. Από το ξεκίνημά του, δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα, μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα και να εκπροσωπεί – σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα – την ελληνική electro dance σκηνή. Τραγούδια του όπως τα “Μια φορά”, “Χωρίς Εσένα”, “Γειά σου”, “Το σ’ αγαπώ”, “Ραδιενέργεια”, “Επειδή δεν σ’ αντέχω” κ.ά. έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.
Πριν από λίγους μήνες το δίδυμο Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους κοινό δίσκο με τίτλο “Ετσι Είναι Η Αγάπη”. Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα καινούργια κομμάτια, τα περισσότερα ντουέτα, σε μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά, ο οποίος έχει γράψει και τους περισσότερους στίχους μαζί με την Βίκυ Γεροθόδωρου.
Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει όλα τα γνωστά αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία τους αλλά και πολλές διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο από το χώρο κυρίως του ροκ τραγουδιού.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη για το κοινό.







Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: