Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Τέτοιους «φιλάθλους» δεν θέλουμε στα Τρίκαλα


Στα Τρίκαλα έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι και το μπάσκετ αγαπούμε και φιλόξενοι είμαστε. Δεν έχουν περάσει δα και πολλές μέρες από τότε που οι εικόνες της κοινής παρουσίας των φιλάθλων μας με αυτούς του Αμαρουσίου στο κέντρο του γηπέδου έκαναν τον γύρο της Ελλάδας.





Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ η υποκρισία έχει ξεπεράσει όμως κάθε όριο. Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την λήψη των μέτρων ασφαλείας για το παιχνίδι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα πάρει εισιτήρια για τους οργανωμένους οπαδούς της αφού η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών απαγορεύεται.

Κάθετα αντίθετη στην έλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν και η ΚΑΕ ΑΣ Τρίκαλα 2000. Θυμόμαστε όλοι στα Τρίκαλα την περσινή εισβολή στο γήπεδο και τα απαράδεκτα συνθήματα με τα οποία «έλουζαν» για 40 λεπτά τις μανάδες κάθε Τρικαλινού οι … ευγενείς αυτοί φίλαθλοι προκαλώντας την αποχώρηση από το γήπεδο δεκάδων γονέων με τα παιδιά τους.

Θυμόμαστε επίσης και την «φιλοξενία» στο Παλατάκι στο παιχνίδι κυπέλλου όπου ο προπονητής μας δέχθηκε επίθεση στο κέντρο του γηπέδου ενώ ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στο κρατικό κανάλι.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν ζήτησε εισιτήρια, ανεπίσημα καταβάλλονταν προσπάθεια να μπουν οι φίλαθλοι του στο γήπεδο. Σε κάθε επικοινωνία που γινόταν με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΑΣ Τρίκαλα η απάντηση ήταν πως οργανωμένοι οπαδοί δεν θα μπουν στο γήπεδο. Παρά ταύτα οπαδοί του ΠΑΟΚ σε πορεία προσπάθησαν να φτάσουν στο δημοτικό κλειστό με την ενθάρρυνση του προέδρου και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που τους διαβεβαίωναν ότι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Οι οργανωμένοι αφού απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στην πόλη των Τρικάλων προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων.

Η οργή τους μεγάλη, αφού σε αντίθεση με τον κ. Δρόσο που πέρυσι κατάφερε να τους βάλει στο γήπεδο και για τον λόγο αυτό τον αποθέωναν εν’ χορώ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα εκείνου, η τωρινή διοίκηση δεν τα κατάφερε. Προκειμένου προφανώς να δικαιολογήσει την «αδυναμία» της απέναντι στους οργανωμένους, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βάλλει κατά του κ. Γιαννούλα η θέση του οποίου ήταν από την αρχή συγκεκριμένη και αταλάντευτη.

Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν εισιτήριο ή πρόσκληση εισήλθαν κανονικά στο γήπεδο.
Τέλος, όσον αφορά τον υπάλληλο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι εξεδιώχθη από το γήπεδο είναι πέρα για πέρα αναληθές. Δημιουργήθηκε μία μικρή παρεξήγηση στη είσοδο αλλά στην συνέχεια ο συγκεκριμένος υπάλληλος παρακολούθησε κανονικά το παιχνίδι δίπλα από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…

ΔΣ ΚΑΕ ΑΣ Τρίκαλα 2000







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου