Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Διαμόρφωση αυλείου χώρου σε 1ο Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων


Παρουσιάστηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων η σχετική μελέτη για την διαμόρφωση της αυλής του χώρου που στεγάζει το 1ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο




Παρουσιάστηκε το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου η μελέτη για την διαμόρφωση της αυλής του χώρου που στεγάζει το 1ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο και σύμφωνα με αυτή οριοθετούνται οι χώροι των δύο διδακτηρίων και απομένει ένας μεγάλος χώρος που θα διαμορφωθεί σαν αθλητικό κέντρο που θα ελέγχεται και θα συντηρείται από το ΕΑΚ της Μπάρας.

Με τον τρόπο αυτό αφενός χωροθετούνται οι δραστηριότητες των εν λόγω σχολικών μονάδων και εξασφαλίζονται η ασφαλής προσέγγιση του χώρου και η άνετη στάθμευση για εκπαιδευτικούς και γονείς που προσέρχονται σε αυτές και αφετέρου δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να αθλούνται σε έναν αναβαθμισμένο χώρο που θα εποπτεύεται και θα συντηρείται από τον Δήμο.

Το παρών στην σύσκεψη έδωσε ο Διευθυντής του 1ου Λυκείου κ. Θανάσης Νάστας που δήλωσε αρκούντως ικανοποιημένος από την μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου