Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

BRIDGES & DIAMONDS. Φιλανθρωπικό Σύλλογο ίδρυσαν οι Τρικαλινοί της Νυρεμβέργης και περιχώρων


Εμπνεόμενοι από τα ιδανικά της φιλίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, έχοντας μελετήσει τη διεθνή εμπειρία-τεχνογνωσία και την ελληνική πραγματικότητα, ίδρυσαν  φιλανθρωπικό Σύλλογο, τον οποίο ονομάσανε BRIDGES & DIAMONDS, τίτλο με συμβολική σημασία.





Αξιότιμες κυρίες και κύριοι !

Είμαστε ένας Σύλλογος εθελοντών-πολιτών που επιλέξαμε τον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας και ανάπτυξης ως κύριο τομέα της δικής μας κοινωνικής δράσης. Εμπνεόμενοι από τα ιδανικά της φιλίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, έχοντας μελετήσει τη διεθνή εμπειρία-τεχνογνωσία και την ελληνική πραγματικότητα, ιδρύσαμε στις 15. Δεκεμβρίου 2010 (ημέρα εορτή του Αγίου Ελευθερίου) ένας φιλανθρωπικό Σύλλογο, τον οποίο ονομάσαμε BRIDGES & DIAMONDS, τίτλο με συμβολική σημασία.

Εργαζόμαστε εθελοντικά και κτίζουμε Γέφυρες, Γέφυρες Φιλίας και ανθρωπιάς με τη βοήθεια ανθρώπων εθελοντών (Διαμάντια) που συμβάλλουν στην κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών των συνανθρώπων μας και των κενών που υπάρχουν στον ανθρωπιστικό χώρο. Θελήσαμε να χτίσουμε γέφυρες που θα τις διαβούν αδαμάντινοι άνθρωποι, γιατί οι σκοποί για τους οποίους χτίστηκαν είναι ιεροί. Μιας που το πρώτο διαμάντι ανακαλύφθηκε στην Μαύρη Ηπειρο το 1866, από εκεί θα ξεκινήσουμε.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ανοίγοντας την ιστοσελίδα του Συλλόγου :
http://www.bridges-diamonds.info/

Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία του κειμένου εκ προτέρων !

με εκτίμηση
Διαμαντής Γκίκας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Νυρεμβέργης και περιχώρων BRIDGES & DIAMONDS

Διαμαντής Γκίκας (Πρόεδρος)
Κρικέλης Δημήτριος (Γραμματέας)
Βασδέκης Στέλιος (Αντιπρόεδρος)
Κίτσιος Ιωάννης (Ταμίας)
Βακουφτσή Ελένη (Μέλος)


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου