Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" από το "Θέατρο Τεχνών"


Την ξέφρενη κωμωδία του  Μάρκ  Καμολέτι: ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ,  ανεβάζει στη σκηνή του, το «Θέατρο Τεχνών»-Λάρισας, κάνοντας Πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.





Πρόκειται για μία από τις πλέον τρελές κωμωδίες, που έχει ανέβει από αρκετούς θιάσους τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας γνωρίζοντας πάντοτε τεράστια επιτυχία.

…Τι γίνεται αλήθεια, από τη στιγμή που εντελώς ξαφνικά αλλά «ουδόλως» τυχαία, η σύζυγος (Χριστίνα), αποφασίζει να ματαιώσει στο… παρά πέντε την επίσκεψη της, στην άρρωστη μητέρα της και ο σύζυγος(Κίμωνας),για άλλοθί, έχει προσκαλέσει για το Σαββατοκύριακο, ταυτόχρονα, τον κουμπάρο και «πολύ  αγαπητό οικογενειακό τους φίλο» (Μιχaλάκη)- φυσικά για να του κρατήσει όπως συνήθως λέμε το ¨φανάρι¨- στις απίστευτες ¨μπερμπαντιές¨ του με την  εξωτική - δίμετρη Ρωσίδα του,(Νατάσσα),την οποία περιμένει, από στιγμή σε στιγμή, αλλά και  μια απλή μαγείρησα(Αναστασία), για να τους «περιποιηθεί…ιδιαιτέρως»..; …Το… «Σώσε»…?

Την προσαρμογή του κειμένου και την σκηνοθετική επιμέλεια είχε η Εύα Τριανταφύλλου, τα κοστούμια επιμελήθηκαν η Δέσποινα Παπακώστα και Εύα Τριανταφύλλου, την μουσική ο Στέφανος Πάλλας και τα σκηνικά ο Στέλιος Μπουρλής.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου