Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Τρίκαλα


Τι δήλωσαν Βαζάκας, Αμανατίδης, Μπριλάκης, Πουρής και Ριζογιάννης  





Ο Γιώργος Βαζάκας σημείωσε στο τέλος του αγώνα πως τα Τρίκαλα πήγαν να κλέψουν το παιχνίδι ενώ ο Περικλής Αμανατίδης είχε παράπονα από την διαιτησία.

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Εμείς θέλαμε να διατηρήσουμε την επαφή με τον ΟΦΗ καθώς έχουμε ως στόχο την 3η θέση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πέρα από τον αντίπαλο ο οποίος είναι αξιόλογος είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα γήπεδο που ήξερε μόνο ο αντίπαλος καλά.

Αμυντικά παίξαμε καλά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, κλείσαμε καλά τους χώρους. Πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι γιατί ανοίχτηκε ο Αγροτικός Αστέρας αλλά δεν είχαμε το κατάλληλο μυαλό να πάρουμε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά για τα πλέι οφ».

 Η δύναμη του ΑΟΤ είναι ο κόσμος της ομάδας και πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται στο γήπεδο να βρεθούν πάνω από 10.000 άτομα.

Από την άλλη ο Περικλής Αμανατίδης στάθηκε ιδιαίτερα στην φάση του 10’ όπου ο Αγροτικός Αστέρας ζήτησε την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σαρακατσάνου: «Ο παίκτης των Τρικάλων έπρεπε να αποβληθεί γιατί εμπόδισε τον δικό μας ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Αν τα Τρίκαλα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά ίσως το παιχνίδι να είχε άλλη εξέλιξη. Εμείς προχωράμε, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός και κάτι απ’ έξω αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δίνουμε έναν ιερό αγώνα».


Δηλώσεις Μπριλάκη, Πουρή και Ριζογιάννη     

Μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο οι Χάρης Μπριλάκης, Χρήστος Πουρής και Παντελής Ριζογιάννης μίλησαν για το ματς.

Παντελής Ριζογιάννης: Θεωρώ ότι είναι σημαντικός ο βαθμός γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς με μια πολύ έμπειρη ομάδα σε ένα ακάταλληλο γήπεδο. Κοιτάμε το άλλο το ματς με τον Πιερικό το οποίο είναι πολύ δύσκολο αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά. 'Έχουμε 7 παιχνίδια και θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Είμαστε αήττητοι και δουλεύουμε σωστά.

Χάρης Μπριλάκης: Πιστεύω ότι το αποτελέσμα είναι δίκαιο σε ένα γήπεδο το οποίο δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Ευκαιρίες γίνανε και απο τις δύο ομάδες, είχαμε περισσότερες απο τον αντίπαλο αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι προσπαθήσεις να μην το χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό ο οποίος θα είναι πολύτιμος για την συνέχεια. Συνεχίζουμε έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς εκτός έδρας, ελπίζουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς και να κερδίσουμε στον Πιερικό.

Χρήστος Πουρής: Ήταν μια δύσκολη έδρα . Δουλέψαμε όλοι την εβδομάδα Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ αλλά δεν έγινε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να χάσεις. Πήραμε ένα πολύτιμο Χ. Έχουμε ένα ακόμη εκτός δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη και θα πάμε για το διπλό.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου