Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

«Από τον Ψηλορείτη ως τις γειτονιές του κόσμου»


ΒΑΣΙΛΗΣ  ΣΚΟΥΛΑΣ - ΠΑΡΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσικη σκηνη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1  ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ  22:00    ΤΙΜΗ   15 ΕΥΡΩ


 Ο Βασίλης Σκουλάς, μια από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες της Κρητικής μουσικής  με σαράντα χρόνια αδιάκοπης και ουσιαστικής παρουσίας στη δισκογραφία και σε  ζωντανές εμφανίσεις,  και  ο  Πάρις Περυσινάκης  σπουδαίος μουσικός και συνθέτης με πλούσια  δισκογραφία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους   στις  γειτονιές του πολιτισμού .


           Γνωστές σε όλους κρητικές μελωδίες και αγαπημένοι σκοποί του τόπου τους  παντρεύονται με τραγούδια από την έντεχνη δισκογραφία του Βασίλη Σκουλάμε το Μάριο Τόκα, το Μιχάλη Νικολούδη και το Γιάννη Νικολάου. Από τα ιστορικά Ανώγεια και την κορυφή του Ψηλορείτη, η ασύγκριτη λύρα και η σπάνια σε ωριμότητα, χρώμα και μεράκι ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά  και  τα τραγούδια από την πλούσια, προσωπική δισκογραφία του Πάρι Περυσινάκη συνυπάρχουν αρμονικά με παλιές και αγαπημένες μελωδίες από όλη την Κρήτη.

Ένα μουσικό πρόγραμμα που παντρεύει με μεράκι και βαθιά γνώση της κρητικής μουσικής παράδοσης το παλιό με το νέο μέσα από τους γνώριμους ήχους της λύρας, του μαντολίνου και του λαούτου μας υπόσχεται  μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις αλλά και γνήσιο κρητικό κέφι!

Μαζί τους 3 εξαιρετικοί μουσικοί ..
Μην το χάσετε !!Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου