Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Απέχουν διαμαρτυρόμενοι οι σύμβουλοι της Δημοτικής κοινότητας Τρικάλων


- Από την προγραμματισμένη σημερινή συνεδρίαση
- Αντιδρούν έτσι στην απόφαση του Yπουργείου Eσωτερικών να μην πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις των δημοσίων υπαλλήλων που είναι εκλεγμένοι στην Δημοτική Κοινότητα Τρικάλων και υπηρετούν σε άλλο Νομό της επικράτειας.
- Επιστολή προς τον πρόεδρο της Δημ. κοινότητας Τρικάλων
ΠΡΟΣ:  ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝΚύριε Πρόεδρε,Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα απουσιάσουμε από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της 28/03/2011 εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή μας στην απόφαση του Yπουργείου Eσωτερικών να μην πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις των δημοσίων υπαλλήλων που είναι εκλεγμένοι στην Δημοτική Κοινότητα Τρικάλων και υπηρετούν σε άλλο Νομό της επικράτειας.


Θεωρούμε τουλάχιστον άδικο και άνισο τον τρόπο που το υπουργείο αντιμετωπίζει αυτούς τους συναδέλφους που να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα παρευρέθηκαν σε όλα τα συμβούλια της Δημοτικής Κοινότητας καλύπτοντας μόνοι τους τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.

Πιστεύουμε πως ο θεσμός της Δημοτικής Κοινότητας πρέπει να αναβαθμιστεί παίρνοντας ρόλο και αρμοδιότητες έτσι ώστε να αποκεντρώσει εξουσίες από τον κεντρικό Δήμο και τον Δήμαρχο προς όφελος του πολίτη και της καθημερινότητας του.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΔΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΙΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΚΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΑΡΔΙΚΑΔημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου