Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Σβήνουμε τα φώτα - Συμμετέχουμε στην «Ώρα της Γης»


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η χώρα μας συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή και η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη.                               
  Κάθε χρόνο η Ώρα της Γης λαμβάνει και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Το 2011, όμως η Ώρα της Γης ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό. Θέτει απλά ερωτήματα για το τι πραγματικά κάνουμε για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μετά από την μια συμβολική ώρα χωρίς φως.

    Έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς και δυναμικής παγκόσμιας ανταπόκρισης η Ώρα της Γης έχει μετατραπεί σε θεσμό αποδεικνύοντας πως πέρα από γεωπολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές, παραμένουμε πολίτες ενός κοινού τόπου. Του πλανήτη Γη.

    Τη φετινή χρονιά η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας δίνει το παρόν στην "Ώρα της Γης". Σβήνει τα φώτα, κλείνει τα κινητά και δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια για ένα πλανήτη με περιβαλλοντική συνείδηση.
    Το Σάββατο 26 Μαρτίου 20:30 με 21:30, δίνουμε ραντεβού στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ των παρακάτω πόλεων, κατεβάζουμε τους διακόπτες, στέλνοντας το δικό μας μήνυμα ενόψει των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Σημεία συνάντησης στις παρακάτω πόλεις:

    Έδεσσα - Εγνατίας 46
    Ξάνθη - Μιχ.Βόγδου 18Α


    Κεφαλονιά - Παν.Βαλκάνια 9
    Καβάλα - Εθν.Αντιστάσεως 8
    Ιωάννινα - Γούναρη 2
    Γρεβενά - Θεοδ.Ζιάκα 2
    Ναύπλιο
    Κατερινη -Καναρη 2
    Αθήνα -Λυκουργου 12-14
    Θεσσαλονίκη-Ε. Βενιζέλου

 Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου