Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο Σακελλαρίου δήμαρχος στην Καλαμπάκα


Επικράτησε του Β. Μπουτίνα στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση




Του Βασίλη Αλεξίου


Τέλος εποχής για τον κ. Βύρωνα Μπουτίνα στην Καλαμπάκα αφού δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη θέση του δημάρχου. Μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς ο κ. Τάκης Σακελλαρίου ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει το 53,06 % των ψήφων, έναντι του 46,94% του απερχόμενου δημάρχου. Το τοπίο ήταν ξεκάθαρο από νωρίς καθώς από τα πρώτα αποτελέσματα που έφταναν από τα εκλογικά τμήματα ο κ. Σακελλαρίου διαμόρφωνε ένα σαφές προβάδισμα.

Γύρω στις 9 μ.μ. οι δυο άντρες προχώρησαν και σε δηλώσεις, ενώ ο κ. Μπουτίνας επισκέφτηκε τον κ. Σακελλαρίου στο εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρεί από κοντά.

Ο κ. Σακελλαρίου σε δηλώσεις του τόνισε: «Νικήσαμε. Από αύριο αλλάζουμε πορεία και θα υλοποιήσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμά μας κάνοντας έναν ισχυρό Δήμο. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε ζωντανά στα χωριά μας και να δώσουμε ελπίδα στους νέους μας».

Ο κ. Μπουτίνας από την πλευρά του τόνισε πως «κάναμε ένα τίμιο αγώνα για τον Δήμο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Σακελλαρίου και καλή δύναμη για το δύσκολο έργο που έχει να φέρει σε πέρας. Εμείς από τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου