Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Έχασε στο κλειστό ο ΑΣ Tρίκαλα από το Μαρούσι


Το Μαρούσι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, προηγήθηκε με 20-6 και, επί της ουσίας, «καθάρισε» το ματς από το ξεκίνημά του.




Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη στο σύνολο πέτυχε το Μαρούσι στα Τρίκαλα, με 81-69.


Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζάρεντ Χόμαν με 22 πόντους, αλλά... πολυτιμότερος ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος εκτός από τους 16 πόντους που σημείωσε έπαιξε και εκπληκτική άμυνα στο «βαρύ πυροβολικό» των γηπεδούχων, Έι Τζέι Έιμπραμς, με τον τελευταίο να «κολλάει» στους 9 πόντους.



Τα δεκάλεπτα: 11-26, 31-46 (Ημ.), 49-68, 69-81

ΑΣ Τρίκαλα (Αγγέλου): Εϊμπραμς 9, Μπιγκς 6 (1), Σίμτσακ 10, Νοέας, Κατσαρές 9, Αποστολίδης 2, Πάουελ 12, Τζιγκάνοβιτς 2, Ζούπαν 15 (2), Σακελλαρίου, Τσιντσάτζε 4.

Μαρούσι (Μπαρτζώκας): Μιλόσεβιτς 1, Κίς 11 (3), Λούκας 5 (1), Πελεκάνος 16 (1), Μπάτης 4, Χόμαν 22, Μαυροειδής 2, Καλάθης 5 (1), Νάτφει 2, Καϊμακόγλου 13 (2)





ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ:

«Δεν μπήκαμε στον ρυθμό του παιχνιδιού σήμερα. Και δεν μπήκαμε γιατί δεν μας άφησε το Μαρούσι και γιατί πληρώσαμε την απογοήτευση και το άγχος από τη μεγάλη διάθεση που είχαμε να παλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πάνω από δέκα, δεκαπέντε περιπτώσεις να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά υπό το κράτος της πίεσης έγιναν λάθη και βεβιασμένες ενέργειες. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς αφού κανέναν δεν του αρέσει να χάνει και κανέναν δεν του αρέσει να χάνει έτσι. Θα κρατήσουμε από το παιχνίδι την παρουσία του κόσμου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση στα προβλήματα μας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ:

«Ξέραμε ότι μας περίμενε δύσκολη αποστολή σε αυτή την έξοδό μας από την Αθήνα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μην έχουμε βαθμολογική φθορά σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού βρισκόμαστε σε μια εποχή που αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είναι επίσης σημαντικό ότι μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, αφού έχουμε και ένα παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, την Τετάρτη. Παίξαμε καλά στην άμυνα όπου πετύχαμε τους στόχους μας. Είχαμε θέσει δύο, τρεις στόχους πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και νομίζω ότι τα καταφέραμε».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου