Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Το γυναικείο group "Centerfold" την Κυριακή ζωντανά στο Stage!


Το νέο εντυπωσιακό pop girl band CENTERFOLD έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Τρεις πανέμορφες κοπέλες : η Μελίσσα, η Ρέϊτσελ, η Σαμάνθα, οι οποίες είναι εξαιρετικές τραγουδίστριες και performers με το νέο single “take me” έχουν καταπλήξει τον κόσμο.




Το “take me” έχει φθάσει στο νούμερο 3 των charts στην Ολλανδία, στο top 20 των γερμανικών charts, στο top 40 των U.K. charts και πρόσφατα στο νούμερο 52 των U.S. charts.


Στην Ελλάδα θα εμφανιστούν σε διάφορες πόλεις (Λουτράκι, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Χανιά, Ηράκλειο, Αθήνα) από τις 4/12 ως τις 11/12 που έρχονται για να παρουσιάσουν την δουλειά τους για πρώτη φορά.

Το στυλ, οι χορευτικές τους ικανότητες, η γοητεία και κυρίως η ποιότητα των φωνών και του ήχου τους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.





Το “take me” θα συναρπάσει το κοινό μαζί με παλιά hits του group από τότε που οι CENTERFOLD την δεκαετία του 80’s με διαφορετικές κοπέλες κάλπαζαν στα charts σε όλες τις χώρες με hits όπως “Dictator”, “Don’t cha”, και άλλα πολλά. Το απόγευμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου οι τρεις εκρηκτικές κοπέλες θα βρεθούν στο FLOCAFE της Πλατείας Ταχυδρομείου (18:00) για να υπογράψουν αυτόγραφα και για να τις δουν από κοντά οι θαυμαστές τους.

Παράλληλα θα προβάλεται το video clip και θα ακούγεται το δημοφιλές "take me". Το βράδυ της Κυριακής (23:00) θα εμφανιστούν ζωντανά στη μουσική σκηνή STAGE (Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα) σε ένα ξεχωριστό show. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η A.n.d. Communication (info: 2410 231428, andcom.gr). Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Θεσσαλία Τηλεόραση, Enjoy Radio 105.7, Ήχος FM 91, River 103.1, belarisa.gr. Από το τέλος Δεκεμβρίου το "take me" των Centerfold θα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και θα παρέχεται επίσης μέσω διαδικτύου στην οστοσελίδα actionproductionz.com.





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: