Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οι αποφάσεις που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων


ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΔΗΜ. ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ





1. Έγκριση 3ου ΑΠΕ & 2ο ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Συντηρήσεις –Επισκευές Σχολικών Κτιρίων (Β’ εργολαβία)».

2. Έγκριση Αποδοχής χρηματοδότησης του Δήμου Τρικκαίων από Νομαρχιακή Αυτ/ση Τρικάλων για το έργο: «Διαμόρφωση περιβάλλοντος κοινόχρηστου χώρου Πνευματικού Κέντρου Αγ. Παρασκευής στο Βαρούσι του Δήμου Τρικκαίων» από ΚΑΠ 2009 (με απόφαση νομάρχη) ποσού 2.500,00 Ευρώ - Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης».

3. Επί αιτήσεως Σωματείου Μισθωτών Κυλικείων Ν. Τρικάλων Δημοσίων Σχολείων, για μείωση μισθώματος , το θέμα διαβιβάστηκε να εξεταστεί από τις κατά νόμο αρμόδιες σχολικές επιτροπές ΝΠΔΔ του Δήμου Τρικκαίων.

4. Έγκριση μελέτης Οριοθέτησης του Ληθαίου ποταμού στα όρια της οικοπεδικής έκτασης του ΤΕΦΑΑ ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη θέση «Καρυές» του Δήμου Τρικκαίων για την έγκριση Τοπικού Ρυμοτομικού σχεδίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

3. α) Ενέκρινε την παραμονή της αγοράς Βιολογικών προϊόντων στην Πλατεία του ΟΤΕ.

β) Ενέκρινε την επέκταση της Περιφερειακής Αγοράς του ΟΣΕ επί της οδού Τερτίπη μέχρι την Ζωοδόχο Πηγής (επί πλατείας).

γ) Δεν εγκρίθηκε Δημιουργία τρίτης Περιφερειακής Λαϊκής Αγοράς στο χώρο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ», το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη Συνεδρίαση με την προσκόμιση των απαραίτητων τοπογραφικών σχεδιαγραμμάτων της αγοράς από την υπηρεσία.

ΓΕΝΙΚΑ

1. Ενέκρινε την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Νομαρχία Μαγνησίας- Δήμου Τρικκαίων- ΤΕΔΚ Τρικάλων & Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), για την εκτέλεση του προγράμματος που αφορά: «ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΘΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ» και όρισε εκπρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων την Αντιδήμαρχο κα Αργυροπούλου Ελένη.

2. Ενέκρινε την Τροποποίηση της αριθμ.11/2008 ΑΔΣ περί «Ανασυγκρότησης Σχολικής Επιτροπής».

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

4. Ενέκρινε την Μεταβίβαση μισθωτικής σχέσης του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο παρά τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου Τρικάλων ( Τζαμί).

5. Ενέκρινε την διόρθωση – διαγραφές χρεωστών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου Τρικκαίων , περιοχή Αγία Μονή Ι.

6. Ενέκρινε την διαγραφή ποσού 146,74€ από την Μουντούρη Ελένη του Ηλία, 3.568,89€ από τον Ζωγράφο Γρηγόριο του Γεωργίου,648.20€ από την Εθνική τράπεζα Ελλάδος,184,86€ από τον Παπαστεργίου Κωνσταντίνο, ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντα .

7. Ενέκρινε την Λήψη απόφασης για ενίσχυση του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων.

8. Ενέκρινε τις Μετακινήσεις του κ. Δημάρχου εκτός έδρας για υπηρεσιακούς λόγους

9. Ενέκρινε την Λήψη απόφασης για εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης στους Αγ. Αποστόλους για την μεταφορά ποιμνιοστασίου

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

10. Ενέκρινε την Συμβιβαστική αποζημίωση του Δήμου Τρικκαίων για προσκυρούμενη δημοτική έκταση σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Πλαστήρα Εμμανουέλας του Κων/νου, στην περιοχή «Αγία Μονή Ι».

11. Ενέκρινε την Τροποποίηση της αριθμ. 392/2009 ΑΔΣ ως προς τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών (προσκύρωση Δημοτικής έκτασης επί της οδού Περραιβού) .

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

12. Ενέκρινε το πρωτοκόλλο προσωρινής παραλαβής του έργου: «Επισκευή 4ου Δημοτικού Σχολείο» του Δήμου Τρικκαίων.

13. Ενέκρινε την μελέτη & του Φακέλου Φ.Α.Υ - Σ.Α.Υ. του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Πλατεία Αγίου Κων/νου» , με απευθείας ανάθεση στην ΔΕΚΤΕ Τρικάλων.

14. Ενέκρινε τον τροποποιημένο πίνακα έργων, μελετών και ενεργειών του Προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ(45%)

15. Ενέκρινε την Τροποποίηση της αριθμ. 269/2009 ΑΔΣ σχετικά με την έγκριση 4ης διαδρομής mini bus Αστικού ΚΤΕΛ.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

16. Ενέκρινε την Οικονομοτεχνικής Μελέτης Μετατροπής της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης Τρικάλων (ΔΕΚΑ) του Δήμου σε Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ).

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΔΗΜ. ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ

17. Ενέκρινε την Αναπροσαρμογή Τελών Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού.

18. Ενέκρινε την δωρεάν παραχώρησης ενός (1) Καινούργιου απορριμματοφόρου & ενός (1) Μεταχειρισμένου Διαμορφωτή Γαιών στο Δήμο Φαρκαδόνας.

19. Ενέκρινε την δωρεάν παραχώρησης ενός (1) Καινούργιου απορριμματοφόρου & ενός (1) Μεταχειρισμένου Διαμορφωτή Γαιών στο Δήμο Οιχαλίας.

20. Ενέκρινε την δωρεάν παραχώρησης ενός (1) Μεταχειρισμένου Διαμορφωτή Γαιών στο Δήμο Γόμφων.

21. Ενέκρινε την δωρεάν παραχώρησης ενός (1) Μεταχειρισμένου Διαμορφωτή Γαιών στο Δήμο Βασιλικής.

22. Ενέκρινε την παραχώρησης ενός (1) μεταχειρισμένου Οχήματος Πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Μαλακασίου.

23. Ενέκρινε την παράταση χρόνου παράδοσης του ειδικού οχήματος πλύσης κάδων απορριμμάτων της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.Β.Ε. στο Δήμο Τρικκαίων.


Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου