Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

'Ιδρυση της Λέσχης Φίλων Α.Σ. Τρίκαλα


Μεγαλώνει η...οικογένεια του ΑΣΤ





Αυξάνεται και πληθύνεται η οικογένεια των φιλάθλων των Τρικάλων, καθώς με πρωτοβουλία μιας ομάδας φίλων της ομάδας αποφασίστηκε η ίδρυση της Λέσχης Φίλων Α.Σ. Τρίκαλα!

Η Λέσχη αναμένεται να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την προσπάθεια της ομάδας να καθιερωθεί στην Α1, εξάλλου αυτός είναι ένας από τους λόγους της ίδρυσής της.

Όπως ενημερώνουν τα ίδια τα μέλη της: "Οι σκοποί της Λέσχης είναι η ενίσχυση και η υποστήριξη προς τον Α.Σ. Τρίκαλα 2000 σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και στο σύνολο των τμημάτων του, η καλλιέργεια και η προαγωγή της αθλητικής παιδείας των μελών της και ιδίως των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι και του φιλάθλου πνεύματος, αλλά και η διαφύλαξη της ιστορίας, της παράδοσης και του γοήτρου του Α.Σ. Τρίκαλα.

Οι σκοποί θα επιτευχθούν μέσα από εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, ενώ στα άμεσα σχέδια της Λέσχης Φίλων Α.Σ. Τρίκαλα είναι η δημιουργία εντευκτηρίου. Ακόμη, έχει δρομολογηθεί η κατασκευή ιστοσελίδας όπου θα προβάλλονται τα νέα και οι δραστηριότητες της Λέσχης".

Το πρώτο Δ.Σ. της Λέσχης έχει ήδη συσταθεί κι έχει ως εξής: Πρόεδρος: Στέλιος Λάσκος, αντιπρόεδρος: Ηλίας Γιαννούλας, γενικός γραμματέας: Βαγγέλης Γκαραγκούνης, ταμίας: Θανάσης Σπανιάς, ειδικός γραμματέας: Λεωνίδας Λεβέντης, μέλη: Κώστας Παρδάλης και Μιχάλης Λάππας.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου