Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Χαραλαμπίδης: «Μεταγραφές και δουλειά»


Προσπάθησαν οι παίκτες, όμως το γκολ γι ακόμη μία φορά δεν ήρθε. Δεν χάθηκε τίποτα.





Απόστολος Χαραλαμπίδης(ΑΟΤ):
Πιστεύω ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Ήμασταν αποφασισμένοι να έρθουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, με τα όποια προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, προσπάθησαν και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο πάρα πολύ. Ακόμα μια φορά φαίνεται το πρόβλημα μας στο γκολ. Δεν μπορώ να μπω μέσα να βάλω την μπάλα στα δίχτυα. Ελπίζω τώρα με την μεταγραφική περίοδο να το λύσουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια. Η συνέχεια είναι σίγουρα δύσκολη. Δεν χάθηκε όμως τίποτα γιατί ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς, ελπίζω με την ανάλογη ενίσχυση που θα έχουμε τον Ιανουάριο να φτιάξουμε κάποια πράγματα ώστε να είναι καλύτερη η ομάδα στην συνέχεια. Χρειάζεται υπομονή, η ομάδα θέλει πολύ δουλειά, στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται μαγικά, θέλει δουλειά, θέλει μεταγραφές και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Σε ερώτηση για το αν ο πρόεδρος υποσχέθηκε μεταγραφές και για τον αριθμό των παικτών απάντησε σχετικά:
Θα αποκτηθούν 5, 6 παίκτες μπορεί και 7.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Φωκικό και καλή πορεία.

Μιχάλης Κασάπης (Φωκικός):

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είχαν άγχος τα παιδιά. Εμείς προσπαθήσαμε, καταφέραμε και σηκωθήκαμε μετά απο ένα κακό αποτελέσμα, είχαμε πάθος και δύναμη και το σημαντικό είναι ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Ο διαιτητής έπαιξε ένα ρολό δικό τους. Μας έστησε χωρίς λόγο έξω από την περιοχή. Ήταν ένα ματς δυνατό και πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, συνεχίζουμε και βλέπουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Αποστόλη και στην ομάδα των Τρικάλων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου