Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα η παρουσίαση του Τρικαλινού Ημερολογίου 2008-2009


Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Τρικαλινού Ημερολογίου 2008-2009 τ. 23 με τίτλο «Η Πολεοδομική ιστορία των Τρικάλων» του κ. Κ. Κατσαρού.





Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου-Δημαρχιακό Μέγαρο την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00.μμ.

Ο συγγραφέας κ. Κ. Κατσαρός είναι Πολιτικός Μηχανικός, Διπλωματούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., μέλος του Τ.Ε.Ε. Ελλάδος και του Συλλόγου Μηχανικών Ν. Τρικάλων. Προσελήφθη ως Δημομηχανικός στο Δήμο Τρικκαίων το 1975 και επί 34 έτη υπηρέτησε τον Δήμο από την θέση του Προϊσταμένου και Διευθυντού των Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Γενικού Διευθυντού. Δημοσίευσε στον Τοπικό Τύπο πολλά άρθρα σχετικά με θέματα τεχνικού , οικονομικού και πολιτιστικού περιεχομένου, εκπόνησε πλήθος μελετών και συμμετείχε ως εισηγητής ή σύνεδρος σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Τρικάλων κ. Γεώργιος Μητσιούλης Μηχανικός - Εργολήπτης και ο κ. Θεόδωρος Μυλωνάς, μηχανικός.







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου