Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Όταν μας θυμούνται δεν βρέχει…!


Αν και δεν είναι της στιγμής για καταγγελίες και παράπονα κι ούτε είναι σκοπός μας. Βέβαιο είναι ότι υπάρχουν ακόμα χειρότερα στην πόλη μας κι εμείς, οι λίγοι κάτοικοι του Δέλτα Καλαμπάκας, προσπαθούμε να αποφύγουμε.




Δέλτα Καλαμπάκας (Εθνική Οδός Καλαμπάκας) ώρα 0.30 25-10-2009.


Λίγα λεπτά μετά τη δυνατή βροχή, μεσάνυχτα, μέσα από λίγες ερασιτεχνικές φωτογραφίες κάτι μπορεί να δει κανείς. Η μη αποπεράτωση του έργου του κόμβου της εν λόγω περιοχής κάθε φορά μετά τη βροχή γίνεται αιτία να πλημμυρίζουμε. Η πρόσβαση στα σπίτια μας είναι αδύνατη αφού όλα τα νερά του δρόμου της εθνική οδού περνάει στις αυλές μας. Και να σκεφτεί κανείς ότι εδώ, στο Δέλτα, κατοικεί κόσμος, άνθρωποι, που πληρούν όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις τους. Κι είμαστε, λένε, ευρωπαίοι και αρκετοί της πόλης μας, έχουν επισκεφτεί την Ευρώπη, αλλά εμείς, εδώ της περιοχής, αμφιβάλλουμε αν φωτογράφησαν ευρωπαϊκές πολιτείες, ακόμα και χωριά και να είδαν τέτοιου είδους χάλια τριτοκοσμικά.


Και δεν είναι μόνο η βροχή!! Επί του παρόντος μένουμε σ’ αυτή. Ευελπιστούμε να μην ακουστούν σειρήνες που μαζί μ’ αυτές ν’ ακούμε και το… τρέξιμο που κάνει η πολιτεία με τα μέσα της προκειμένου να βοηθήσει τους Πολίτες της. Ευτυχώς που συνηθίσαμε στις υποσχέσεις και είναι αλήθεια πως κάποιες φορές μας θυμούνται.

Μόνο που όταν μας θυμούνται δεν βρέχει…



Από το Δέλτα Καλαμπάκας

Βάιος Φασούλας

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου