Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ώρα κύπέλλου. ΑΟΤ - Ηρακλής την Πέμπτη 29/10 στο Στάδιο ώρα 5μμ


Με τον Εορδαικό, ο ΑΟ Τρίκαλα ήταν αυτός που θέλουν να βλέπουν όλοι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι. Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σοβαρά και που θα παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς να ψάχνουμε για άλλοθι και δικαιολογίες και μια ομάδα που δεν θα εγκλωβίζεται κόντρα σε ομάδες που το μόνο που ξέρουν καλύτερα είναι να παίζουν ξύλο.




Μπορεί να γίνει αυτό; Σαφώς και μπορεί αφού τα Τρίκαλα διαθέτουν με διαφορά το καλύτερο υλικό στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» κόντρα στον Εορδαϊκό είχαν ουσία.

Πίεσαν τον αντίπαλο ψηλά(σ.σ κάτι που το βλέπαμε στα φιλικά ματς) με συνέπεια η ομάδα της Πτολεμαΐδας να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Δεν είναι τυχαίο πως το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΤ, Κώστας Γιώτας ο οποίος έδειξε στους επιθετικούς των Τρικάλων τι πρέπει να κάνουν όταν φτάνουν στην αντίπαλη εστία.

Τα Τρίκαλα σαφώς και έχουν την πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα στην κατηγορία. Και παίκτες όπως ο Μανουσάκης μπορούν να κάνουν και την διαφορά. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής πήρε από το χεράκι τους «κυανέρυθρους» και τους οδήγησε σε μια εύκολη νίκη. Ο μεσοεπιθετικός του ΑΟΤ είχε δύο ασίστ και ένα γκολ και με την απόδοση του έσπρωξε στη νίκη τα Τρίκαλα, τα οποία με αυτή τη νίκη πήραν εκτός από τους βαθμούς και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ το κέρδος και στον τομέα της ψυχολογίας είναι μεγάλο καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο.

Την Πέμπτη οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας ενώ την επόμενη αγωνιστική το μενού έχει Σέρρες και ματς με τον σκληροτράχηλο Οδυσσέα Αναγέννησης. Για να μην τα πολυλογούμε η νίκη του ΑΟΤ επί του Εορδαϊκού ήταν το καλύτερο γιατρικό για την Τρικαλινή ομάδα που ξεπέρασε εύκολα τον σκόπελο της ομάδας από την Πτολεμαΐδα.

Πλέον το μενού έχει Ηρακλή όπου αν μη τι άλλο οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν τη νίκη-πρόκριση. Στον Γηραιό υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή.

Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει εξελίξεις στο προπονητικό τιμ. Το κλίμα δείχνει να είναι αρκετά βαρύ για τον Όλεγκ Προτάσοφ ο οποίος δεν μπορεί να αποποιηθεί των ευθυνών του για την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα στην διοργάνωση. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα σπουδαίο ματς κόντρα σε ακόμη μια ομάδα Σούπερ Λίγκ...


Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5 το απογ.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου