Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ρεντζιάς: Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου


Παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ρεντζιά, που εκπροσωπούσε τον Περιφερειάρχη Θεσαλίας Κώστα Αγοραστό, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις εγκαταστάσεις του AEL FC ARENA σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου, κάτι που συνδιοργανώθηκε από τον ΠΣΑΤ και την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας.






Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ρεντζιάς ανέφερε:


"Χαιρετίζω τις εργασίες του σημερινού συνεδρίου.

Είναι πολύ σημαντικό, οι αθλητικοί συντάκτες, να έχουν γνώση των κανονισμών που διέπουν το άθλημα που καλύπτουν, ώστε η ενημέρωση, αλλά και η κριτική που ασκούν, να είναι και έγκυρη και υπεύθυνη.

Υπό την έννοια αυτή λοιπόν είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς, Ελλάδος και Εύβοιας να διοργανώσει το σημερινό σεμινάριο για τους αθλητικούς συντάκτες της περιοχής.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είναι στην διάθεση κάθε προσπάθειας που δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αθλητισμό, για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου αν και η παρουσία του καθηγητή διαιτησίας ΟΥΕΦΑ Πλάτωνα Μποζατζίδη αποτελεί εγγύηση γι’ αυτήν".




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου