Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ανοιχτό Σεμινάριο το Shidokan καράτε Καλαμπάκας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό σεμινάριο Shidokan καράτε που διοργάνωσε στο Βλαχάβειο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας, το Shidokan καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καρά








Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5-6-2011, το ανοιχτό σεμινάριο Shidokan καράτε που διοργάνωσε με επιτυχία στο Βλαχάβειο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας, το Shidokan καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο 2-Dan, όπου οι αθλητές διδάχθηκαν ανάλυση τεχνικών αυτοάμυνας, κάτα, συνδυασμούς λακτισμάτων-χεριών,  αγωνιστικές τεχνικές μάχης καθώς και φιλικούς αγώνες για απόκτηση εμπειρίας.


   Συμμετείχαν στους παίδες 4 σύλλογοι (Καλαμπάκας, Βόλου- προπ. Λήο Κατσούρας, Τρικάλων- προπ. Λιούλιο Δημ., , Πτολεμαΐδας- προπ. Κεραμίδας Κων/νος) υπό την εποπτεία του αρχηγού και υπεύθυνου του Ελληνικού Shidokan κ. Λήου Κατσούρα 7-Dan όπου και δίδαξε ο ίδιος στους μικρούς και μεγάλους αθλητές.


   Σημειωτέον ότι ο αρχηγός του Ελληνικού Shidokan κατέχει τον 2ο υψηλότερο βαθμό παγκοσμίως στην ιεραρχία των δασκάλων του World Shidokan Karate.


  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αρχικά με τους παίδες, παρουσία γονέων και φίλων του αθλήματος και στη συνέχεια με τους άνδρες.


   Στους άνδρες συμμετείχε και το Seidokaikan Hellas με υπεύθυνο τον Σκουζή Φώτη 3-Dan από τη Ναύπακτο με αρκετούς αθλητές όπου με τους αθλητές του Shidokan προπονήθηκαν από κοινού σε τεχνικές αγώνων knock down και φιλικούς αγώνες. Στους μεγάλους αθλητές δίδαξαν αρχικά ο υπεύθυνος του Ελληνικού Shidokan κ. Λήο Κατσούρας και στη συνέχεια ο υπεύθυνος του Ελληνικού Seidokaikan κ. Σκουζής Φώτης.


   Όλοι οι αθλητές και θεατές έμειναν ευχαριστημένοι από την εκδήλωση και τη δυναμική παρουσίαση της μαχητικής αυτής άοπλης τέχνης που συνδυάζει την τεχνική, τον σεβασμό, την πειθαρχία και τη δυναμικότητα των αθλητών που ασκούνται εκφράζοντας  το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή». Ο προπονητής του Shidokan Καλαμπάκας που είναι και υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων και επικοινωνίας του Ελληνικού Shidokan, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντας τίμησε τους προπονητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο με αναμνηστικές πλακέτες και όλους τους αθλητές με διπλώματα.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου