Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία η FOOTBALL LEAGUE - Τα σημερινά ματς


Καλλιθέα – Τρίκαλα στο ΕΛ ΠΑΣΟ στην Καρδίτσα παίζει ο Λεβαδειακός
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League οδεύει προς το τέλος της και η 32η αγωνιστική κρίνει πολλά τόσο στην κορυφή, όσο και στην «ουρά» της βαθμολογίας.




 Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας (σ.σ. όλοι οι αγώνες διεξάγονται Κυριακή, 17.15) γίνεται στη Δράμα. Εκεί, η τοπική Δόξα φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ.



Από την πλευρά του ο ΠΑΣ θέλει μόλις ένα βαθμό, προκειμένου να επικυρώσει και τυπικά την άνοδό του στη Σούπερ Λιγκ. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Εθνικό στο γήπεδο του Ελληνικού και ζητά το «τρίποντο» για να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τον ΟΦΗ που ακολουθεί.

Οι Κρητικοί που βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πιο πίσω από τους Αγρινιώτες, ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Παναιτωλικού και παράλληλα νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα, τον οποίο φιλοξενούν στο Ηράκλειο. Την ίδια ώρα στην Καρδίτσα η τοπική ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς καλείται να κερδίσει τον Λεβαδειακό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ξεχάσει μια και καλή το στόχο της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού.

Ο πέμπτος της βαθμολογίας Διαγόρας αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό που ελπίζει σε αποφυγή των πλέι-άουτ, ενώ τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν στην Καλλιθέα την τοπική ομάδα που εδώ και καιρό έχει υποβιβαστεί στη Football League 2.

Στην Ημαθία, η Βέροια υποδέχεται τον Θρασύβουλο, με τους «πρασίνους» να είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο τον ή τους βαθμούς έτσι ώστε να ελπίζουν και αυτοί σε αποφυγή των πλέι-άουτ. Τέλος, στην Κομονητή ο Παναθρακικός αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη, με τους Αθηναίους να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συνάντηση, σε αντίθεση με τους ακρίτες.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής (17.15)

Εθνικός – Παναιτωλικός
Ιωνικός – Διαγόρας
Πανθρακικός – Ηλιούπολη
Καλλιθέα – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός
Εθνικός Αστέρας – Πιερικός
Βέροια – Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου