Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κοινή επιστολή των τρικαλινών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον ΑΟ Τρίκαλα


Με μια επιστολή προς το ΔΣ της ΕΠΟ και τον πρόεδρο Σοφοκλή Πιλάβιο η οποία κοινοποιείται στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη καθώς και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.






Oι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κ. Χρήστος Χάιδος, Χρήστος Μαγκούφης και Σούλα Μερεντίτη διατυπώνουν τον προβληματισμό τους  και μεταφέρουν την αγανάκτηση των τρικαλινών πολιτών για την απόφαση της ΕΠΟ να αποκλείσει τον ΑΟΤ από τα πλέι οφ ανόδου ενώ παράλληλα ζητούν την αποκατάσταση του δικαίου.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας κοινοποιήσουμε την ομόθυμη και λελογισμένη αντίθεση των πολιτών και των φορέων του νομού Τρικάλων, στην απόφασή σας να αποκλείσετε την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας από τον θεσμό των play-off, απόφαση που έχει αναστατώσει την κοινωνία μας.

Η άδικη συμπεριφορά της επιτροπής της ΕΠΟ, δεν έχει απλά απογοητεύσει τους συμπολίτες μας, αλλά έχει προξενήσει προβληματισμό και υπόνοιες, ότι οι σκοπιμότητες υπερίσχυσαν του Δικαίου, και ότι το αποτέλεσμα δεν κρίνεται στο γήπεδο και τους αγωνιστικούς χώρους αλλά στο παρασκήνιο.

Σας παρακαλούμε θερμά λοιπόν, να πράξετε τα δέοντα για να αποκατασταθεί το Δίκαιο. Ελπίζουμε πως το αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα επανορθώσει και θα αποδώσει δικαιοσύνη, ώστε η ιστορική Ποδοσφαιρική Ομάδα των Τρικάλων, να συνεχίσει να αγωνίζεται στα play-off.

Με εκτίμηση

Χρήστος Χάιδος
Χρήστος Μαγκούφης
Σούλα Μερεντίτη
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου