Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Έπεσε και το Ελ Πάσο. Νίκη για τα Τρίκαλα στην εκπνοή!!!


Τρίποντο "χρυσάφι". Σημαντική νίκη κατέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα που επικράτησε της Καλλιθέας με 0-2. Τα γκολ για τους Τρικαλινούς πέτυχαν οι Κοντογουλίδης και Μπουκουβάλας ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μαρουκάκη.





Με δύο γκολ στο τέλος ο ΑΟΤ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Καλλιθέα με 0-2!!! Έπιασε στην 4η θέση τον Λεβαδειακό εκμεταλέυόμενα την ισοπαλία της Λεβαδειάς στην Καρδίτσα και την ηττα του Διαγόρα στην Νίκαια.



Η Καλλιθέα είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 26’ όταν ο Πουρής ανέντρεψε μέσα στην περιοχή τον Πλατελλά και ο διαιτητήςκ. Κουκλάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Μαρουκάκης όμως που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ...





Στην επανάληψη τα Τρίκαλα έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μίνγκαν να ανοίξουν το σκορ που δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος απέναντι σε κενή εστία!!!

Στην εκπνοή όμως μπήκαν τα γκολ. Στο 90’ ο Κοντογουλίδης μετά απο πάσα του Χρήστου σημείωσε το 0-1 και στο 95’ ο Μπουκουβάλας με εντυπωσιακή ενέργεια σημείωσε το 0-2.

Ο διαιτητής κ. Κουκλάκης απο το Ηράκλειο απέβαλλε στο 84’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ηρακλή τξης Καλλιθέας.  Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καλτσά της Καλλιθέας και Πουρή, Ουέλιγκτον, Χρήστου, Κοντογουλίδη του ΑΟΤ





Καλλιθέα: Τακίδης, Ζουμπουλάκης, Σταύρου, Κουτρουμπής, Παραράς, Τεγούσης (77’ Φουντουκίδης), Κάλτσας, Ηρακλής, Μαρουκάκης (46’ Ντακόλ), Καραδήμος (62’ Μασάδο), Πλατελλάς
ΑΟ Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας, Ριζογιάννης, Κόρμπος (84’ Ένοκ), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας (73’ Μπαλού), Μπριλλάκης, Τελκίνσκι (49’ Ουέλιιγκτον) , Σαρακατσάνος





























Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου