Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Όλοι σήμερα στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ δίνουμε απάντηση μαζική, μαχητική, αποφασιστική.


Όλοι σήμερα στις  10.30 π.μ. στο Συλλαλητήριο που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και ο Σύλλογος Γυναικών.





 
Καλούμε το λαό των Τρικάλων, τους εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, σπουδαστές, γυναίκες, συνταξιούχους, φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις νέες για να δώσουν μια πρώτη και άμεση απάντηση στα μέτρα - κόλαση για το λαό που εξήγγειλε η κυβέρνηση για λογαριασμό της πλουτοκρατίας.
 Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου ΝΔ, ΛΑΟΣ συνεχίζει την επίθεση σε τι έχει απομείνει από λαϊκές κατακτήσεις στα εργασιακά, ασφαλιστικά, στην υγεία, παιδεία κλπ
ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. συναγωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος εκφραστής των συμφερόντων των καπιταλιστών, ενώ το ΛΑΟΣ υπόσχεται να δώσει χέρι βοήθειας και στα δυο κόμματα.
Τα δήθεν σκληρά λόγια που εκτοξεύουν μεταξύ τους τα παραπάνω κόμματα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, δεν μπορούν να κρύψουν στην πραγματικότητα ότι είναι υπηρέτες των ίδιων αφεντάδων.
Έχουν συνυπογράψει τη χρεοκοπία του λαού, στηρίζουν και προωθούν τα μέτρα της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
•    Μας καλούν να διαχειριστούμε την κρίση, να μπούμε πιο βαθιά στο λάκκο της ανέχειας, της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης για να βγει η πλουτοκρατία από την κρίση που δημιούργησε  και να σώσει  τα δικά της κέρδη. 
•    Η Επιλογή  στις σημερινές συνθήκες είναι ΜΙΑ: «Με κοινωνική - λαϊκή συμμαχία να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά να βγούμε στους δρόμους ώστε να μην περάσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τα μέτρα που επιβάλλει η δικτατορία των μονοπωλίων».

Επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα και της οργανωμένης απειθαρχίας .


ΟΙ Γραμματείες του Νομού μας,
ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΣΥΛ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΜΑΣ.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου