Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Μουσική Σχολή «Παπαστάθη στα πλαίσια της λήξης της σχολικής χρονιάς

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ
ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΑΡΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσικη σκηνη ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2011 ΩΡΑ 7:00 ΜΜ




 Τις ετήσιες επιδείξεις των μαθητών της πραγματοποιεί και φέτος η Μουσική Σχολή της πόλης μας «Παπαστάθη» στα πλαίσια της λήξης της σχολικής χρονιάς.

Συμπληρώνοντας αισίως στα 15 χρόνια λειτουργίας της η Μουσική Σχολή έχει διαμορφώσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της σωστής και ποιοτικής διδασκαλίας, στην οργάνωση και διεκπεραίωση συναυλιών με πολυμελή ορχήστρα και χορωδία. Ο απολογισμός των 15 μέχρι τώρα χρόνων ανοδικής πορείας και επιτυχιών δεν καταγράφεται σ’ αυτές τις λίγες γραμμές.

Το σπουδαίο παιδαγωγικό έργο και η σωστή διδακτική γνώση που παρέχει η Σχολή φαίνεται εξάλλου και από τις συνεχείς επιτυχίες των σπουδαστών σε Μουσικά Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Μελβούρνης, όπως επίσης και από τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιους αλλά και διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

 Την Κυριακή, λοιπόν, 29 Μαίου στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία» και ώρα 7.00 το απόγευμα ολοκληρώνεται ο κύκλος των φετινών επιδείξεων αφού θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο και τελευταίο μέρος τους , όπου θα παρουσιαστούν η τάξη αρμονίου και τα τμήματα προπαιδείας αποτελούμενα από μαθητές προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας!..


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου