Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα Παρασκευή, από το Δημοτικό Κουκλοθέατρο – Δημοτικό θέατρο Σκιών του ΠΟΔΤ, το έργο « Η Μικρή Νεράιδα »


Το Δημοτικό Κουκλοθέατρο – Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΠΟΔΤ με εμψυχωτή τον κ. Νίκο Τζίκα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ώρα 5.30 μ.μ, δίνει παραστάσεις μαριονέτας στις μόνιμες εγκαταστάσεις στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).





Παρουσιάζεται το παραμύθι « Η μικρή νεράιδα », μια ιστορία που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον κ. Νίκο Τζίκα και προσαρμόστηκε κατάλληλα, με έναν τρόπο ποιητικό και παιγνιώδη, ώστε να ζωντανέψει με επιτυχία τη διάθεση των μικρών θεατών, στη σκηνή του θεάτρου κούκλας.
Το παιδικό κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να βιώσει την ιστορία μιας μικρής νεράιδας, μέσα σε εικαστική και μουσική ατμόσφαιρα, όπως θα ταίριαζε σε ένα παραμύθι και με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από ότι συνήθως: μέσω του συνδυασμού αφήγησης και μουσικής υπόκρουσης. Είναι μία παράσταση γεμάτη χρώματα και αισιοδοξία, όπου κάθε κούκλα, γίνεται συναρπαστική, αλλόκοτη και συνάμα οικεία.

Όλες οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε μαθητές Δημοτικού. Η συμμετοχή τους είναι ελεύθερη.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, και κατόπιν συνεννοήσεως, δίνονται οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία.

Πληροφορίες : Π.Ο.Δ.Τ. 24310-76613, Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών 24310-73066




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου