Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ο Νομάρχης στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου


Αυτοψία στα έργα που γίνονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και τα οποία έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, πραγματοποίησε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, με αφορμή την έναρξη της σεζόν του Χιονοδρομικού Κέντρου.





Ήδη τα έργα στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, σε συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και του Δήμου Αιθήκων, όπως η ασφαλτόστρωση του πάρκινγκ, διαμόρφωση του παλιού σαλέ στη βάση, διαμόρφωση πίστας, ανακατασκευή και επέκταση του σαλέ στην κορυφή και πολλές άλλες σημαντικές παρεμβάσεις μέσα στο χώρο του Χιονοδρομικού που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών.


Ο Νομάρχης Τρικάλων, συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη κ. Μιχαλάκη και τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Λιούλιου, επιθεώρησε τα έργα που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία τους, αλλά και αισιόδοξος για την υψηλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες από το προσωπικό του χιονοδρομικού.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου ξεκινά για φέτος τη λειτουργία του από το προσεχές Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, οπότε το νέο σαλέ θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες, οι οποίοι αναμένουν πλέον το πρώτο χιόνι που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα κάνει την εμφάνισή του από την Παρασκευή.

























Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου