Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΤΣΟΥΝΙΑΣ – ΡΟΠΩΤΟΥ


Υπεγράφη την Δευτέρα 7-12-2009 στο Νομαρχιακό Κατάστημα Τρικάλων, μεταξύ του Νομάρχη κ. Βλαχογιάννη και του αναδόχου η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση της οδού Βροντερό – διασταύρωση με την αρ.2 επαρχιακή οδό – Ροπωτό προς Βατσουνιά».




Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 250.000 ευρώ από το πρόγραμμα Πίνδος και ανάδοχος είναι η Τεχνική Κατασκευαστική ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τον δρόμο προς Ροπωτό μέχρι τα όρια του Νομού προς Βατσουνιά.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Υπογράψαμε την τελευταία σύμβαση για την ολοκλήρωση του δρόμου Βατσουνιάς – Ροπωτού από το πρόγραμμα Πίνδος και χαιρόμαστε που είναι η τελευταία εργολαβία από αυτές που έπρεπε να δρομολογηθούν μέσω του προγράμματος.

Έχουμε μία ακόμη διανομαρχιακή σύνδεση μεταξύ Τρικάλων και Καρδίτσας, αλλά το ζητούμενο είναι να έρθουν χρήματα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουμε όμως μια υστέρηση πληρωμών από το προηγούμενο εξάμηνο και ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να συνεχίσει αυτό το πρόγραμμα και να εκταμιεύσει χρήματα για να πληρωμή των εργολάβων».








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου