Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Επαναφορά των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ στη γραμμή Αθήνας – Καλαμπάκας ζητά ο Νομάρχης Τρικάλων


Την επανακυκλοφορία των απευθείας αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στη γραμμή Αθήνας – Καλαμπάκας – Αθήνας ζητά με επιστολή του στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.





Ο Νομάρχης Τρικάλων υπενθυμίζει το αίτημα της Ν.Α. εκφράζοντας εκ νέου την ανησυχία του για την περικοπή των δρομολογίων του ΟΣΕ από Αθήνα – Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Στην επιστολή του ο κ. Βλαχογιάννης επισημαίνει πως «η περικοπή και η διακοπή των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ από Καλαμπάκα προς Αθήνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τους τελευταίους μήνες στους συμπατριώτες μας, ενώ η επαναφορά του παλαιού καθεστώτος των ανταποκρίσεων στα Παλαιοφάρσαλα προκάλεσε την απερίγραπτη ταλαιπωρία και τις ατελείωτες ώρες αναμονής» και συμπληρώνει:

«Η περικοπή των απευθείας δρομολογίων θεωρείται απ’ όλους μας αδικαιολόγητη και πέρα για πέρα παράλογη αλλά και ασύμφορη για τον ΟΣΕ αφού το τρένο προτιμάται από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας και αδιάψευστοι μάρτυρες, οι υπερπλήρεις αυτοκινητάμαξες από και προς την Αθήνα.

Την επανακυκλοφορία των απευθείας αμαξοστοιχιών Αθήνας – Καλαμπάκας – Αθήνας ζητά με το υπ’ αριθμ. 354952/6-10-2009 έγγραφό της και η Διεύθυνση Κυκλοφορίας Αμαξοστοιχιών ΥΔΙΠΕ/ΔΙΠ.
Μετά τα παραπάνω θεωρούμε επιβεβλημένη την επανεξέταση του θέματος και την επανακυκλοφορία των απευθείας δρομολογίων αμαξοστοιχιών στη γραμμή Αθήνας – Καλαμπάκας – Αθήνας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών (αύξηση δρομολογίων, καλύτερες αυτοκινητάμαξες κ.λ.π) και όχι επιστροφή στο παρελθόν και ζητούμε την παρέμβασή σας το ταχύτερο δυνατό».

Ο κ. Βλαχογιάννης ζητά την προσωπική παρέμβαση του Υπουργού στο θέμα ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η περικοπή των δρομολογίων στους συμπολίτες μας.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου