Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μ. Ταμήλου με τους Προέδρους του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων


Με τους Προέδρους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων κ. Δημήτρη Νιαβή και του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημήτρη Ιωάννου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος.





Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εφαρμογή του προγράμματος «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καθώς επίσης η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απορρόφηση των κονδυλίων που έχουν εγκριθεί στους Δήμους του Νομού Τρικάλων που εφαρμόζουν το πρόγραμμα.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου συμφωνήθηκε ότι σε Δήμους του Νομού Τρικάλων όπου τα συγκεκριμένα κονδύλια για την εφαρμογή του προγράμματος «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν έχουν απορροφηθεί μέχρι τις 31-12-2009, τα κονδύλια που περισσεύουν να ανακατανέμονται σε άλλους Δήμους του Νομού μας που επίσης εφαρμόζουν το εν λόγω πρόγραμμα.

Με τον τρόπο αυτό στόχος είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από την χρηματοδότηση και να ωφεληθούν οι Δήμοι που έχουν «περπατήσει» πολύ περισσότερο στην ολοκλήρωση του προγράμματος.

Καθώς μάλιστα η γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ «Κέντρο Τρικάλων - Νέος Σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ» δεν είχε συμπεριληφθεί αρχικά στο εν λόγω πρόγραμμα, αποφασίστηκε κάποια από τα κονδύλια αυτά να διατεθούν για την χρηματοδότηση και λειτουργία της γραμμής αυτής.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εφαρμόζεται από Δήμους του Νομού Τρικάλων (αλφαβητικά): Αιθίκων, Ασπροποτάμου (Διευρ. Κοινότητα), Καλαμπάκας, Καστανιάς, Κλεινοβού, Κόζιακα, Οιχαλίας, Παραληθαίων, Πινδαίων, Πύλης, Τρικκαίων, Τυμφαίων, Φαλώρειας, Φαρκαδόνας και Χασίων.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου