Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Βάσω Διαμαντή - Ένα "διαμάντι" απο την πόλη μας υποψήφια στον διαγωνισμό MISS ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ONLINE


Η ψηφοφορία για τις διαγωνιζόμενες της όγδοης εβδομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29-06-09 στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 04-06-09 στις 24:00. Η διαδικασία ξεκινά και ολοκληρώνεται αυτόματα.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ στο facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=134148669464#/profile.php?id=100000026415116

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΣΩ ΔΙΑΜΑΝΤΗ FFC
http://www.facebook.com/group.php?gid=134148669464



Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΩ:

Βάσω Διαμαντή: Η μόδα είναι το πάθος της

Η 20χρονη Βάσω Διαμαντή από τα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει Οικονομία και Διοίκηση, εργάζεται όμως από τα 14 της ως πωλήτρια σε μαγαζιά με ρούχα. Η μόδα είναι το πάθος της και έχει τόσα ρούχα που δεν χωρούν πια στην ντουλάπα της. Μια συνάδελφός ήταν εκείνη που την παρότρυνε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. «Στην αρχή έκανα αίτηση για πλάκα» δηλώνει αφοπλιστικά. Παρ’ όλα αυτά τη συμμετοχή της τη βρίσκει μια καλή ευκαιρία να μπει στο χώρο του μόντελιγκ και της μόδας γενικότερα.



Καθώς είναι πολύ αθλητικός τύπος, η Βάσω πήγαινε σε αθλητικό γυμνάσιο και ασχολήθηκε για 14 ολόκληρα χρόνια με το κλασικό μπαλέτο. Την αγάπη για τον κλασικό χορό της τη μετέδωσε η μητέρα της, η οποία είχε το είχε καημό από μικρή, αφού οι δικοί της γονείς δεν της το είχαν επιτρέψει. Στον ελεύθερό της χρόνο περνάει αρκετή ώρα μπροστά στον υπολογιστή, ενώ απολαμβάνει πολύ μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι βλέποντας ταινίες στο dvd. Φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα πηγαίνοντας για τρέξιμο στη γειτονιά της και γενικά προσέχει αρκετά τη διατροφή και την υγεία της. «Δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ, ενώ δεν τρώω ποτέ βραδινό μετά τις 8», τονίζει.


Ωστόσο, κάνει και εκείνη τις παρασπονδίες της, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά και ιδίως στις σοκολάτες. «Το χειμώνα είχα περάσει μια περίοδο άγχους και μέσα σε 1 μήνα είχα βάλει 15 κιλά», εκμυστηρεύεται. «Ήσυχη, γκρινιάρα και αρκετά ζηλιάρα» είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που αποδίδει στον εαυτό της. Με τους φίλους της είναι πολύ πειραχτήρι, ενώ εκείνοι την αποκαλούν χαϊδευτικά «Βασούλα». Με όσους την απορρίπτουν γίνεται πολύ εγωίστρια και, όπως δηλώνει, δεν της αρέσει να παρακαλάει κανέναν. «Όταν καταλαβαίνω ότι έχω κάνει κάπου λάθος, δεν διστάζω να ρίξω τον εγωισμό μου και να ζητήσω συγγνώμη». Τους άντρες τους ξέρει καλά, αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας της, διατηρεί εδώ και 4 χρόνια μόνιμη σχέση. Τον άντρα τον θέλει ήρεμο, κυνηγό, να μην είναι εγωιστής, να μην προσπαθεί να της επιβάλει πράγματα και φυσικά να είναι μελαχρινός. Τέλος, απλό και ρομαντικό, κατά προτίμηση στη θάλασσα υπό το φυσικό φως του φεγγαριού, είναι το ιδανικό ραντεβού για εκείνη.

http://www.apogevmatini.gr/?cat=14828




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου