Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2009 - Εκθέσεις Φωτογραφίας και άλλες εκδηλώσεις από την Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας


Κοίτη Πηνειού - Γέφυρα Αλκαζάρ
Διάρκεια έκθεσης από 14 έως 20 Ιουνίου 2009



Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, πιστή πάντα στο καλοκαιρινό ραντεβού, όπως και τα προηγούμενα 7 χρόνια, έτσι και φέτος, θα συμμετέχει στο φεστιβάλ Πηνειού με διάφορες εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας έχει ως εξής:

1. Έκθεση φωτογραφίας των παλαιών και νέων μελών της Φ.Λ.Λ. με ελεύθερο Θέμα που θα διαρκέσει από 14 έως 20 Ιουνίου 2009
Στην έκθεση συμμετέχουν τα παρακάτω 36 μέλη της Φ.Λ.Λ.:
Αναγνωστάκης Δήμος, Γαργάλα Μαίρη, Γεροφώτη Μαρία, Γιολδάση Βασιλική, Γιολδάση Λία, Γκαμπούρα Λία, Γκισάκη Ελένη, Δομοξούδης Μάριος, Δοξαριώτης Γιώργος, Ζαφειρίου Βασίλειος, Ζαχαράκης Δημήτριος, Ζάχου Αικατερίνη, Θεοδωράκη Ζουλιέτα, Καϊμακάμης Αθανάσιος, Καμπριζέφ Αιμίλιος, Καραβαγγέλη Έφη, Κατσάνας Γρηγόρης, Κουνής Ελευθέριος, Κουνής Αλέξανδρος, Κουσιώρας Ευάγγελος, Λαγαρία Έλενα, Λούπα Βασιλική, Μπατζιανούλης Δημήτριος, Μπαρμπή Χριστίνα, Νατσιούλης Φώτης, Ξαντινίδης Σταύρος, Πάλλης Δημήτριος, Παπαγεωργίου Παναγιώτης, Παπανδρέου Θωμάς, Παπαστεργίου Δημήτριος, Πατσιούρας Χρήστος, Σάμπρης Κωνσταντίνος, Σταμάτη Ξανθή, Στεφανίδου Έλενα, Τσιακμάκη Μαρία και Τσομάκος Κωνσταντίνος.

2. Πραγματοποίηση του 3ου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα το «Φεστιβάλ Πηνειού». Στο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες του φεστιβάλ οι οποίοι θα πρέπει να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να βγάλουν πρωτότυπες και δημιουργικές φωτογραφίες που όμως θα πρέπει να γίνουν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ και ως και την προτελευταία μέρα. Οι φωτογραφίες θα παραδίδονται στο περίπτερο της Φ.Λ.Λ. καθ όλη την διάρκεια που θα τρέχει ο διαγωνισμός. Στο τέλος του διαγωνισμού, η ειδική επιτροπή της Φ.Λ.Λ. θα επιλέξει τις πιο πρωτότυπες φωτογραφίες, τις οποίες θα εκθέσει στο χώρο του Φεστιβάλ. Η καλύτερη συμμετοχή θα κερδίσει την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή για έναν χρόνο στην Φ.Λ.Λ. αξίας εκατό ευρώ (100€).

3. Πραγματοποίηση του 5ου PHOTO OF THE DAY. Μια διοργάνωσή που έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και η πρόσκληση είναι ανοιχτή στο κοινό του φεστιβαλ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 4 ωρών να εκφραστούν φωτογραφικά και μέσα από την φωτογραφική τους μηχανή να αναζητήσουν την φωτογραφία της ημέρας.

4. Πραγματοποίηση μαθημάτων φωτογραφίας σε παιδιά κατά την διάρκεια της γιορτής Πηνειού τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατόπιν συνεννόησης πρώτα με το Δ.Σ. της Λέσχης.

5. Σταντ με παράθυρο για αναμνηστικές φωτογραφίες με θέμα τη γιορτή Πηνειού.

6. Πραγματοποίηση τριών (workshop) φωτογραφικών εξορμήσεων στο χώρο του Φεστιβάλ, που θα απευθύνονται μόνο σε παιδιά, τα οποία κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν πάνω στη φωτογραφία και τη φωτογραφική μηχανή και πάρουν έτσι μία πρώτη γεύση του μαγικού κόσμου της φωτογραφίας.

Επιμέλεια εκδηλώσεων:
Ζαφειρίου Βασίλειος - Νατσιούλης Φώτης.

Περισσότερες πληροφορίες :
Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
http://www.fll.gr - E-mail: info@fll.gr




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου