Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Εκ μέρους του Δ.Σ. της λέσχης 4χ4 Τρικάλων και όλων των μελών μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις λέσχες Καρδίτσας, Λάρισας, Βόλου, Γρεβενών, Εύβοιας, Κνήμης αλλά και γενικά όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην 2η πανθεσσαλικη συγκέντρωση 4χ4. Ελπίζουμε να περάσατε πολύ καλά όπως εμείς.



Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστανιάς και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο. Κώστα Τόλη για την βοήθεια του και την στίριξη που μας προσέφερε.
Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία "ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" που ετοίμασε αυτό το θαυμάσιο μπουφέ της Κυριακής και ιδιαίτερα τον φίλο μας Βασίλη Τσιγάρα για το μεράκι του και την ενέργεια που έβγαλε όλο το διήμερο.
Επίσης τον καφέ "illy" για την χορηγία του στην Κυριακή.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το γλέντι το βράδυ του Σαββάτου κράτησε μέχρι το πρωί με πολύ μουσική ποτό και φαγητό.
Την Κυριακή βέβαια όλοι ήτανε όρθιοι απο νωρίς (σχετικό)για την επίδειξη που προσφέρανε τα τετρακίνητα τερατάκια στην πίστα που είχαμε φτιάξει.
Το θέαμα φυσικά ήτανε εντυπωσιακό.
Αυτό το σαββατοκύριακο έχει αγώνα trail στα Γιάννενα όπου θα λάβουνε μέρος 3 αυτοκίνητα της λέσχης μας (Σιάφης-Νιαβής-Χαλιαμάνης).
Επόμενο ραντεβού για τις 10-11-12 Ιουλίου στα Γρεβενά όπου θα γίνει πανελλήνια συνάντηση 4χ4 και φιλικός αγώνας .




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου