Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Εκδήλωση στα Τρίκαλα με θέμα το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρών Επιχειρήσεων απο την Eurobank EFG


Η Eurobank EFG σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Τρικάλων, Καλαμπάκας, Πύλης & Γόμφων, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στα Τρίκαλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εκδήλωση με θέμα




το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρών Επιχειρήσεων, που εντάσσεται στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΥΠΟΙΟ ΕΣΠΑ 2007-2013. Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Μικρών Επιχειρήσεων και αφορά τους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου και συμμετείχε σε αυτή μεγάλος αριθμός επαγγελματιών και επιχειρηματιών της πόλης, οι οποίοι σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες επιχορήγησης των επενδυτικών τους σχεδίων μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το κοινό καλωσόρισε ο Διευθυντής Περιφέρειας Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank EFG κος Χαράλαμπος Φύλλος.
Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσαλλίας κ. Νίκος Τζίκας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Νικόλαος Χασόπουλος, στέλεχος Γενική Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank EFG, ο οποίος αρχικά μίλησε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ενέργειες της Τράπεζας που σκοπό έχουν να καλύπτουν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των Μικρών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος ενίσχυσης στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013, δίνοντας έμφαση στην πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει η Eurobank στους πελάτες της που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα προσφέρει στους υποψήφιους επενδυτές δωρεάν τη σύνταξη και υποβολή της πρότασης υπαγωγής στο πρόγραμμα, ενώ επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα προκαταβολής της εγκεκριμένης επιχορήγησης καθώς και της χρηματοδότησης της επένδυσης σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.
Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση οι οποίοι έθεσαν αρκετές ερωτήσεις στους εκπροσώπους της Τράπεζας σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία ένταξής τους σε αυτό μέσω της Eurobank.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου