Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Δεν δίνει εισητήρια η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για το ματς με τα Τρίκαλα


Σύσκεψη ασφαλείας για το ντέρμπι της Τετάρτης 15/12 Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Τρίκαλα  πραγματοποιήθηκε  στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.
Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αρνήθηκε να χορηγήσει εισιτήρια στους Τρικαλινούς φιλάθλους.





Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα



"Η ΠΑΕ Τρίκαλα κάνει γνωστό στους Τρικαλινούς φιλάθλους, ότι η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αρνήθηκε να προμηθεύει με εισιτήρια την ΠΑΕ Τρίκαλα τα οποία και θα διατίθενται  στους Τρικαλινούς φιλάθλους για την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΟ Τρίκαλα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/12.

Στην σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ο εκπρόσωπος και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Τρίκαλα, Γιώργος Τσιγάρας ζήτησε εισιτήρια από την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ωστόσο ο εκπρόσωπος της, δήλωσε ότι δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ, παρότι η πρόταση της Αστυνομίας ήταν να χορηγηθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Τρίκαλα.

Η απόφαση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την μη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης, πάρθηκε με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και για να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων".







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου