Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Eίμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια...!


Η παλιά δόξα του ΔΟΛ και σημερινή σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού “Ταχυδρόμος” των Νέων κυρία Πέπη Ραγκούση, είναι σύμφωνα με  πληροφορίες του adiakritou, μία από τις πολλές παρουσίες που θα κληθούν από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να δώσουν λόγο στην μεγάλη υπόθεση με την εξάρθρωση του κυκλώματος των ναρκωτικών που έβγαλε με επιτυχία η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Πέπη Ραγκούση, αδερφή της Υφυπουργού Εργασίας Άννας Νταλάρα, κόρη στρατηγού και πρώτη εξαδέρφη του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, φέρεται κατά στοιχεία της δικογραφίας να ακούγεται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να ζητάει να αγοράσει 10 gr κοκαίνης από την εγκληματική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “θα ήθελε ΔΕΚΟ (συνθηματικά ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ) γιατί είναι πολύ κουρασμένη”. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι στην στιχομυθία ακούγεται να λέει “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”, δημιουργείται και μείζον πολιτικό θέμα.

Το όνομα της Πέπη Ραγκούση υπάρχει (κατά δικαστικές πηγές) στο διαβιβαστικό που έχει πάει ήδη στα γραφεία του εισαγγελέα και του ανακριτή που εξετάζει από την Κυριακή το μεσημέρι την σοβαρότατη υπόθεση. Η αστυνομία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν μάσησε από τις όποιες “πιέσεις” που τυχόν ασκούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Μπράβο της…

Το βρήκα ΕΔΩ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου