Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Του τα είπαν...


Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μας μουσικής, τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, τραγούδησαν τα κάλαντα στο Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.Παράλληλα τον ευχαρίστησαν για τα οχτώ χρόνια προσφοράς του στον Πολιτισμό του Νομού μας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παναγιώτης Μάνος ανέφερε:

«Ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων ήρθε να ευχηθεί στο Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη τα χρόνια πολλά και καλή χρονιά και να τον ευχαριστήσει για τα οχτώ χρόνια της προσφοράς του στον πολιτισμό του Νομού μας, γιατί έχει βοηθήσει αρκετά ώστε να αναβαθμιστεί πολιτιστικά όλος ο Νομός Τρικάλων».

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε:

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάνο και τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων και για την συγκινητική επίσκεψη που μας έκαναν σήμερα και για την προσφορά τους στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας. Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι είναι οι συνεχιστές της παράδοσής μας, του πολιτισμού μας και πρέπει να τους στηρίξουμε. Ίσως έπρεπε να τους στηρίξουμε περισσότερο απ’ότι τους στηρίξαμε. Σε κάθε περίπτωση τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για αυτό το οποίο κάνουνε, για αυτό το οποίο προσφέρουνε στη γενιά μας και τα παιδιά μας».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου