Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σε εφαρμογή η συνεργασία ΓΣΤ και Ζεύς Tρικάλων


Η προχθεσινή μέρα ήταν μέρα χαράς για ΓΣΤ και ΖΕΥΣ, αφού τρέχουν πιο γρήγορα την συνεργασία τους με τις μετακινήσεις τριών αθλητών από τον έναν σύλλογο στον άλλο.




  
Παρουσίασαν λοιπόν τις μετακινήσεις της Χριστίνας Ζήση και των: Χρήστου Παπαζήση και Γιώργου Παπαστεριάδη από τον ΖΕΥΣ στον ΓΣΤ.Στην συνέντευξη που έγινε στο Πανελλήνιο όλοι έσταζαν μέλι για την αξία και το ήθος τους.

Το ευτύχημα είναι πως δεν είναι μόνοι τους, αφού και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους διαθέτουν ανάλογα στοιχεία. Πρόκειται για εξαιρετική φουρνιά που μπορεί να κρατήσει ψηλά το γόητρο του Τρικαλινού κλασικού αθλητισμού.

Μαζί με την παρουσίαση οι επιτελείς των δυο συλλόγων κόμισαν και άλλες ειδήσεις, ενώ ο πρόεδρος Χαχάμης έταξε και μια μεγάλη έκπληξη.

Εδώ είμαστε και περιμένουμε την κίνηση που θα συζητηθεί.

Σε καλά χέρια

Ο Τρικαλινός στίβος είναι σε καλά χέρια αφού οι πρωταγωνιστές δεν κάνουν βήμα πίσω. Ετσι η λογική λέει ότι το βιογραφικό τους θα διευρυνθεί, ενώ το παρήγορο είναι ότι έρχονται από πίσω και άλλα χαρισματικά στελέχη.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση όμως την τιμητική της είχε η τριάδα, που με σεμνότητα και ταπεινότητα άκουσε πολύ καλά λόγια.

Εννοείται ότι οι φιλοφρονήσεις δεν αλλάζουν την καθημερινότητά της, αφού πρόκειται για παιδιά με γερές βάσεις, που ξέρουν τι θέλουν στον στίβο και στην ζωή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ενέδωσαν στον πειρασμό και στις παροτρύνσεις να κάνουν μια δήλωση. Μιλούν άλλωστε με τα έργα τους μέσα στο ταρτάν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣΤ Δημήτρης Χαχάμης, αφού έβαλε όλους στο γιορτινό κλίμα ανέφερε: “Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα πρώτο δείγμα της στενής συνεργασίας ΓΣΤ και ΖΕΥΣ. Με την μετακίνηση των αθλητών επιβεβαιώνεται η αμφίδρομη σχέση των σωματείων με γνώμονα την καλύτερη εκγύμναση των αθλητών και την βελτίωση των επιδόσεων.

Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που βλέπουμε τα παιδιά αυτά να εντάσσονται στην οικογένειά μας και πρόκειται για στελέχη που μας απασχόλησαν έντονα παλιά και θα μας εκπλήξουν στο μέλλον, αφού θα βρεθούν πολύ ψηλά.

Το βιογραφικό τους είναι πλουσιότατο και εκπλήσσομαι και εγώ ο ίδιος διαβάζοντας τα στοιχεία ειδικά για την παλαιότερη Ζήση”.

Στο σημείο αυτό ο κ. Χαχάμης εξήρε την συμβολή του Θ. Μπουλογιώργου στην ανάδειξη των αθλητών και σημείωσε ότι από τη νευραλγική θέση του τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ και με την όρεξη και τις γνώσεις του θα συμβάλει στην ανάπτυξη του οικοδομήματος.

Τέλος προϊδέασε για μια μεγάλη έκπληξη που αφορά σπουδαίο αθλητή ο οποίος θα έρθει στην πόλη μας. Για λόγους τακτικής όπως είπε δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Ακολούθως ο προπονητής του ΖΕΥΣ Γιάννης Κοντονάσιος είπε: “Για τα παιδιά αυτά δεν υπάρχουν διακοπές ούτε στις γιορτές, αφού διαφορετικά δεν έρχονται οι σημαντικές επιτυχίες.

Η ενασχόληση με τον στίβο είναι κατόρθωμα αφού οι αθλητές συναγωνίζονται πολλούς αντιπάλους και με τις διακρίσεις τους κάνουν υπερήφανα τα Τρίκαλα. Ο στίβος αποτελεί τον ανέξοδο πρεσβευτή του νομού.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι πρωταγωνιστές στηρίζονται στο μεράκι τους και δίνουν έναν μοναχικό αγώνα στοχεύοντας κυρίως σε 2-3 αγώνες, όπου πρέπει να παρουσιαστούν στην καλύτερη φόρμα.

Στον επίλογό του ο κ. Κοντονάσιος τόνισε ότι πολλά νέα παιδιά θα ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζουν αυτοί οι αθλητές.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Θανάσης Μπουλογιώργος επεσήμανε ότι: “Τέτοιες πρωτοβουλίες κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση και συμβάλλουν στην εξέλιξη του στίβου.

Οι αθλητές του στίβου δίνουν έναν υπέρμετρο καθημερινό αγώνα, αφού έχουν και τα μαθήματά τους και τα καταφέρνουν περίφημα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα παιδιά σωματικά αλλά και πνευματικά και αξίζουν απλόχερης στήριξης.

Επίσης στην δύσκολη αυτή οικονομικά εποχή πρέπει να αναδεικνύεται ο αγνός ,ανιδιοτελής ερασιτεχνικός αθλητισμός που προάγει το ήθος”.

Από την πλευρά του ο ταμίας κ. Βασίλης Μανάκας βλέπει μεγάλη προσέλευση στον χώρο που είναι προστατευμένος και δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να βάλουν υψηλούς στόχους.

Εκτίμησε δε ότι με την σωστή δουλειά με τους προπονητές θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι συνδυάζουν άθληση και γνώση.

Τέλος ο αρχιπροπονητής του ΓΣΤ κ. Δημήτρης Σούλας σημείωσε: “Είμαι διπλά χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος αφορά την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος συνεργασίας των δυο συλλόγων και ο δεύτερος για το γεγονός ότι υποδεχόμαστε τα χαρισματικά και ελπιδοφόρα αυτά παιδιά, που μπορούν να συνεχίσουν την λαμπρή παράδοση σε επιτυχίες και χαρακτήρα.

Οι δυο σύλλογοι διαθέτουν φοβερές αρχές και δεν υπολογίζουν κόστος και κόπους για να αναδείξουν νέα πρόσωπα.

Στους 3 αθλητές ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε πάντα δίπλα τους”.



?Σπουδαίο βιογραφικό



Με το ταλέντο και την δουλειά τους οι 3 αθλητές γεμίζουν το βιογραφικό τους και συνεχίζουν.

Ας δούμε όμως τα αθλητικά έργα και ημέρες τους.

Η Χριστίνα Ζήση ξεκίνησε στίβο το 1999.

Το 2004 ήταν 3η στο Πανελλήνιο ΠΚΑ'(150μ)

Το 2005 1η στο Πανελλήνιο ΠΚΑ'(150μ)

Το 2005 3η στο Πανελλήνιο μαθητικό γυμνασίων(150μ)

Το 2006 2η στο Πανελλήνιο μαθητικό Λυκείων(200μ)

Επίσης την ίδια χρονιά 9η στην παγκόσμια γυμνασιάδα με την σκυτάλη, 1η στα 100μ στο Πανελλήνιο κορασίδων και 2η στα 200 στην ίδια διοργάνωση.

Το 2007 2η στο Πανελλήνιο μαθητικό Λυκείων(200μ). Ακόμη 1η στα 100 και 200 στο Πανελλήνιο κορασίδων, καθώς και 3η σε 100,200 στο Πανελλήνιο Νεανίδων. Η αυλαία της χρονιάς είχε και 5η θέση στα 200μ στο Πανελλήνιο Γυναικών Β'.

Το 2009 ήταν 3η στα 100μ στο Πανελλήνιο Νεανίδων και το 2010 4η στα 100μ(Πανελλήνιο Γυναικών Β') και 5η στα 200μ στην ίδια διοργάνωση.

Συμμετείχε σε Βαλκανικούς παίδων κορασίδων(06,07). Το 2007 έλαβε μέρος στις ολυμπιακές μέρες νεότητας και το 2009 στους Βαλκνικούς εφήβων-νεανίδων.

Ο Αγιαμονιώτης Χρήστος Παπαζήσης έχει:

2008: 1ος στα 80μ στο Πανελλήνιο μαθητικό γυμνασίων

2008: 2ος στα 80μ στο Πανελλήνιο ΠΠΑ'

2009: 2ος στα 80μ στο Πανελλήνιο μαθητικό γυμνασίων

2009: 2ος στα 80μ στο Πανελήνιο ΠΠΑ'.

Πέρυσι ένας τραυματισμός τον φρέναρε για λίγο αλλά φέτος είναι γερός στις επάλξεις.

Ξεκίνησε τον αθλητισμό το 2006.

Τέλος ο πιτσιρικάς της παρέας που έλκει την καταγωγή από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Γιώργος Παπαστεριάδης το 2010 ήταν 1ος στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες Γυμνασίων στα 300μ και 2ος στους Πανελλήνιους αγώνες ΠΠΑ'(300μ) που έγιναν στα Τρίκαλα και έχασε την πρωτιά στις λεπτομέρειες.

Ασχολείται με τον στίβο 1 χρόνο.

Ακόμη από τον ΓΣΤ στον ΖΕΥΣ μετακινήθηκαν οι: Κώστας Ντακούλας(ακοντισμός), Γιάννης Μάντζιος(σφύρα), που θα γυμνάζονται με τον κ. Κοντονάσιο, ο οποίος έχει την γενική ευθύνη των ρίψεων στο νέο εγχείρημα.

Εξ άλλου μεταπήδηση είχαμε και για την Μαρίνα Αλεξίου από ΖΕΥΣ σε ΓΣΤ.

Επίσης στο δυναμικό του ΓΣΤ ανήκουν και οι Κύπριοι φοιτητές Ανδρέας Αυξεντίου και Λεωνίδας Ιωάννου.

Από την Κω επίσης ήρθε ο Θόδωρος Γόνατος, ενώ οι άνθρωποι του ΓΣΤ ευχαριστούν την Αρχοντία Χατζηλάου για τα όσα πρόσφερε, ενώ συνεχίζει πια την δράση της στην Κω.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου