Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΟ Τρίκαλα - Καλλιθέα 1-0 σήμερα στο Στάδιο


Το ζητούμενο για τον ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στην Καλλιθέα ήταν η νίκη, έστω και με «μισό μηδέν» και η νίκη ήρθε για τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, που σκαρφάλωσαν ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία της football league.





Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ιβάν Ρούσεφ στο 32ο λεπτό, από την άσπρη βούλα του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.



Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Καλλιθέα ξεκίνησε κανονικά, παρά το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς.


Οι υπάλληλοι του Σταδίου την Κυριακή καθάριζαν τον αγωνιστικό χωρό  και μπορεί το χιόνι να καθαρίστηκε ωστόσο η βροχή που δεν σταμάτησε να πέφτει χθες.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 1500 φίλοι της Τρικαλινής ομάδας ενώ η Καλλιθέα διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ του Μαρουκάκη.

Οι φάσεις του αγώνα



2΄Φάουλ του Ρούσεφ έβγαλε με τις γροθιές ο Μανιάτης.
4΄Σουτ του Τεγούση η μπάλα έσκασε ο Τόλιος την έχασε και ο Πλατέλλας την έστειλε στα δίχτυα αλλα το γκολ ήταν οφσάιντ.
7΄Κόρνερ ο Ρούσεφ, έβγαλε σε νέο κόρνερ ο Ζουμπουλάκης, Νέο κόρνερ διαδοχικά σουτ Γιώτα και Μανουσάκη, απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι.



17΄Ο Πλατέλλας κάθετη μπαλιά για τον Μαρουκάκη, αυτός απέναντι απο τον Τόλιο έκανε το σουτ και ο Τόλιος απέκρουσε σωτήρια.


22΄Ο Χρήστου για τον Κοντογουλίδη, αυτός απέναντι απο τον Μανιάτη έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μανουσάκη και πέρασε κόρνερ.
29΄Κίτρινη στον Τεγούση.




32΄Φάουλ του Ρούσεφ ο Κισκαμπάνης κράτησε τον Κοντογουλίδη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Εκετέλεσε εύστοχα ο Ρούσεφ για το 1-0. 56΄Κίτρινη στον Μπουκουβάλα. 57΄Φάουλ του Φάμπιο, κεφαλιά του Μαρουκάκη άουτ.
59΄Κίτρινη στον Μπριλάκη.


62' Ο Μίνγκας στον Μπαριέντος σουτ του τελευταίου η μπάλα πέρασε άουτ.
65΄Σουτ του Ρούσεφ, μπλόκαρε ο Μανιάτης.
67΄Ο Καραδήμος εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
88' Ο Καραδήμος εκτέλεσε φάουλ για τον Τεγούση ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε.
89' Κίτρινη κάρτα στον Φαμπίνιο
90' Από μπαλιά του Παπαναστασίου ο Μαρουκάκης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και οι της Καλλιθέας διαμαρτυρήθηκαν έντονα.


Οι συνθέσεις

ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (60΄Μπαριέντος), Μίνγκας, Γιώτας (68΄Σαββίδης), Μπριλάκης, Τελκίνσκι.

Καλλιθέα: Μανιάτης, Κουτρουμπής, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Τεγούσης, Πλατέλλας (66΄Κατσαρός), Πινδώνης, Χάλαρης (60΄Καραδήμος), Παπαναστασίου (46΄Φάμπιο), Μαρουκάκης, Ζουμπουλάκης.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου