Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο Ξεφάντωμα με την Ακαδημία Χορού Τέρψις!!!


Η Ακαδημία Χορού Τέρψις, διοργάνωσε με ιδιαίτερη χαρά το μεγαλύτερο παιδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ, στη Σκάλα, στα Μανάβικα.





Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, καθώς η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από χαρούμενες παιδικές φωνές. Όλοι οι μικροί φίλοι και μαθητές της Ακαδημίας χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους για περισσότερο από 3 ώρες όλα τα γνωστά τραγούδια με τον Dj Babatzia.


Στο πάρτυ υπήρχαν εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά που συνόδευαν τη βραδιά, καθώς και πολλές εκπλήξεις για όλους! Ο Άγιος-Βασίλης χόρεψε και μοίρασε δώρα στα παιδιά, τα οποία τραγούδησαν τα Κάλαντα.

Η Ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βαθέων τους γονείς για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με στόχο να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις καλύτερες χορευτικές εμπειρίες.



Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδιάς: Εργοτέχνημα – Χριστουγεννιάτικα στολίδια, Χασιώτη – Παραδοσιακά σπιτικά εδέσματα, Coco-mat – Φίλιππος Αλ. Βλόντζος, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και Klotsotiras Textiles s.a. που είναι δίπλα μας για ακόμη μία φορά, στηρίζοντας την εκδήλωση.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους!






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου