Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή στον Δήμο Τρικκαίων


Στα μαχαίρια ΑΟ Τρίκαλα και Δήμος με αφορμή ποσοστά από την χρήση του γηπέδου




Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καταφέρεται εναντίον του Δήμου Τρικκαίων και εκφράζει την αγανάκτησή της για το ποσό των 35.000 ευρώ που πληροφορήθηκαν ότι χρωστάνε.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Τρικάλων, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, έχει ως εξής:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως ο ΑΟ Τρίκαλα χρωστάει στο Δήμο Τρικκαίων ποσό άνω των 35.000 ευρώ. Αυτό γίνεται ίσως, μόνο στα Τρίκαλα καθώς σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας οι ΠΑΕ έχουν έστω κάποια μικρή βοήθεια από τους Δήμους ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι δήμαρχοι αναλαμβάνουν τα σωματεία.

Μας λένε ότι χρωστάμε για την χρήση του Σταδίου. Ας μας εξηγήσουν οι κύριοι του Δήμου Τρικκαίων ποια είναι ακριβώς η χρήση του Σταδίου και τι πρόσφεραν και προσφέρουν στον ΑΟ Τρίκαλα;

Πως είναι δυνατόν με δύο αγώνες τον μήνα και χωρίς καμία προπόνηση στο στάδιο να οφείλουμε αυτά τα χρήματα και ενώ οι ίδιοι μας έχουν στείλει για προπόνηση σε Φαρκαδόνα και Πηγή, γήπεδα έχουμε σπαταλούμε χρήματα για να τα συντηρούμε.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να θέσει κάποια ερωτήματα…

~Ποιός πριν από δύο χρόνια έφτιαξε κομμάτια του αγωνιστικού χώρου με τον κ. Αγορογιάννη;

~Ποιός έφερε τα 170.000 ευρώ για το βοηθητικό του σταδίου το οποίο δεν έγινε ποτέ;

~Ποιός πληρώνει τους υπαλλήλους του σταδίου την ημέρα των αγώνων;

~Ποιός έφτιαξε τα αποδυτήρια του ΑΟ Τρίκαλα;

~Ποιός «έβγαλε» χρήματα από την νομαρχία για να διαμορφωθούν τα καθίσματα;

~Ποια είναι ακριβώς η φύλαξη του σταδίου και μόλις πριν δύο ημέρες προκλήθηκαν ζημιές σε περιουσία του συλλόγου;

~Για εξηγήστε μας εσείς που ζητάτε τα χρήματα, τι προσφέρατε σε αυτή την ομάδα;

~Ποια θα είναι η ουσία του Σταδίου χωρίς τον ΑΟ Τρίκαλα;

Για την πρώτη ομάδα της πόλης που διαφημίζει τα Τρίκαλα σε όλη την Ελλάδα με τις επιτυχίες της αρμόζει περισσότερος σεβασμός.
Είναι τιμή για όλους τους Τρικαλινούς που ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται ξανά ψηλά αλλά για εσάς πέρα βρέχει.

Και για να ξέρετε κάτι. Αν η ΠΑΕ Τρίκαλα ήταν επικερδής επιχείρηση το μόνο που θα έκανε η ΠΑΕ θα ήταν να ανοίξει τις πόρτες για να περάσει ο κόσμος ελεύθερα.

Επιφυλασσόμενα για τις προθέσεις μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής και είμαστε διατεθειμένοι να παραδώσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα στον κόσμο του και ας απολογηθούν οι «κύριοι» του Δήμου, στους χιλιάδες φίλους του ΑΟ Τρίκαλα.
Φτάνει πια ο πόλεμος στους αθλητικούς συλλόγους…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

ΥΓ. Αν θέλετε τα 35.000 ευρώ μπορείτε να τα κρατήσετε από το πριμ-φατσιμάρε που τάζατε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μια ημέρα πριν την άνοδο του ΑΟΤ στην Football League και όταν το όνομα των Τρικάλων επέστρεφε στο προσκήνιο…



Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΤΑΡΑ... Εσείς λαμόγια πολιτικοί πόσα χρωστάτε στο λαό; ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή