Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Βράβευση μαθητών στη Βασιλική


Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βασιλικής πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η βράβευση των αριστούχων μαθητών όλων των τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου καθώς και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.






Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάιος Ζιάκας τόνισε ότι «σκοπός της εκδήλωσης είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική  και εγγύηση για το μέλλον. Θεωρώ», τόνισε, «ότι όλα τα παιδιά που βραβεύονται σήμερα έχουν την συναίσθηση του βήματος της επιτυχίας που έκαναν και πιστεύω ότι με την διαπαιδαγώγηση που έχουν από την οικογένειά τους και τους καθηγητές τους θα συνεχίσουν τον αγώνα τους».



Επίσης ο κ. Ζιάκας σημείωσε ότι οι αγώνες των ηρώων του '40 είναι δέσμευση και για τους σύγχρονους Έλληνες που έχουν πλέον το ιστορικό καθήκον να διασφαλίσουν στην νέα γενιά το δικαίωμα σε μια ζωή με αξιοπρέπεια ενώ υπογράμμισε και την ιδιαίτερη συγκίνησή του γιατί η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η τελευταία που διοργάνωσε ο Καποδιστριακός Δήμος Βασιλικής και ευχήθηκε και του χρόνου ο νέος Δήμος να συνεχίσει τον θεσμό των βραβεύσεων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Βλαχογιάννης και ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Τσέλιος που κατόπιν προχώρησαν στην βράβευση των μαθητών.
















Χάρης Μαντέλλος


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου