Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σιγουριά νίκης για τον Χρήστο Μιχαλάκη


Ο Ν. Τρικάλων στέλνει ηχηρό μήνυμα αγκαλιάζοντας τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών»






Σιγουριά νίκης για τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη εκφράζουν με κάθε τρόπο οι τρικαλινοί. Είναι ορατή πια η δυναμική που έχει αναπτύξει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό.

Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης μιλώντας ξεκάθαρα στον κόσμο, πείθει με την ειλικρίνειά του τους πολίτες για το πρόγραμμα ανάπτυξης του συνδυασμού στη Θεσσαλία. Απόδειξη για την δυναμική νίκης που έχει αναπτυχθεί στο Νομό Τρικάλων είναι το βροντερό παρών που έδωσε ο κόσμος στην κεντρική ομιλία του Κώστα Αγοραστού στη Φαρκαδόνα το βράδυ της Κυριακής. Ήταν από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν ποτέ στην περιοχή, με τους πολίτες να εκδηλώνουν με τον πιο καθαρό τρόπο την στήριξή τους στον συνδυασμό.


Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, όμως, συνεχίζουν τις επισκέψεις σε όλα τα χωριά. Πόρτα-πόρτα έρχονται σε επαφή με τους πολίτες εξηγώντας τους πως «για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ένα φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για τον Νομό και τη Θεσσαλία χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο. Να σταλεί ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση πως πια εδώ, δεν μπορούμε να ανεχθούμε τις πολιτικές του μνημονίου. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να πετύχουμε για τον τόπο μας όσα πραγματικά του αξίζουν».

Χθες το πρωί ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Ραφαήλ, στην Μητρόπολη. Ακολούθως επισκέφτηκε την Κτηνιατρική Υπηρεσία κι ύστερα, μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού, περιόδευσε στη λαϊκή αγορά της πόλης, όπου έγινε δεκτός από παραγωγούς και μικροπωλητές με ιδιαίτερα θερμό τρόπο. «Συνεχίζουμε δυνατά» τόνισε ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος δεν κρύβει την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα. 



«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων

Χρήστος Μιχαλάκης



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ


ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τρικάλων του Συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κ. Χρήστος Μιχαλάκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:


ΠΡΩΙ

9.30 ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (εκκλησιασμός)

10.30 ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ


ΑΠΟΓΕΥΜΑ



5.00 ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

5.30 ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ

6.00 ΒΡΟΝΤΕΡΟ

6.30 ΕΛΑΤΗ

7.30 ΚΟΤΡΩΝΙ

8.15 ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΪΚΑ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου