Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Άρωμα γυναίκας


Έκλεψε την παράσταση στην συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, η πρόεδρος αυτού Ντίνα Δήμα.






Έθεσε ορθά-κοφτά τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής (ανεργία, κατάρρευση της οικοδομής, ελλείψεις σε υποδομές κλπ.) υπ’ όψιν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για έξοδο από την κρίση, με πρώτο ζητούμενο την ρευστότητα στην αγορά.

Η Ντ. Δήμα η οποία κατέρχεται και ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται κι άλλες δυνατές γυναικείες υποψηφιότητες, οι οποίες… κάνουν τους άντρες σκεπτικούς, αν μη τι άλλο!



Παράδειγμα η Λίτσα Γουγουλάκη, επί σειρά ετών διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αναγνωρισιμότητα σε όλο το Νομό, με εμπειρία στη διοίκηση και στην… επικοινωνία.

Επίσης η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα, η οποία άφησε το στίγμα της την τελευταία οκταετία στο Δήμο, προωθώντας σημαντικότατα έργα στον αθλητικό τομέα, αλλά και φροντίζοντας τα τελευταία χρόνια για την προβολή του Δήμου ανά την Ελλάδα. Δυνατό το… άρωμα γυναίκας στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών»…

Α.Β.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου