Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση προς τους υποψηφίους Δημάρχους Τρικάλων από τους καταστηματάρχες της Ασκληπιού


Πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, η συνάντηση των καταστηματαρχών της οδού Ασκληπιού, όπου ορίστηκε προσωρινή 5μελής Επιτροπή που θα διαχειρίζεται ζητήματα που αφορούν τους καταστηματάρχες της συγκεκριμένης οδού.





       

«Αν δεν έχει κόσμο η Ασκληπιού, δεν έχει κανένας μας», τονίστηκε στην συνάντηση και ζητήθηκε να αποσταλεί άμεσα πρόσκληση στους 4 υποψηφίους Δημάρχους των Τρικάλων, για να ξεκαθαρίσουν την πολιτική που θα ασκήσουν απέναντι στους καταστηματάρχες της πόλης. Αφορμή για αυτό, στάθηκαν δηλώσεις που αφορούσαν το ξήλωμα για τις πέργκολες…

Την συνάντηση απασχόλησαν τα «χαράτσια» από εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων, τα «λουκέτα» καταστημάτων, τα έργα ανάπλασης που πρέπει να γίνουν στην οδό (πλακόστρωτο, φωτισμός και καλλωπισμός), έργα υποδομής όπως το φυσικό αέριο, αλλά και πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει Χριστουγέννων και άλλες εκδηλώσεις «κράχτης» για τους δημότες.


Επίσης αναζητείται να υπάρξει νομικός-φοροτεχνικός σύμβουλος των επιχειρήσεων, αλλά και προσπάθεια για την ύπαρξη ενός ενιαίου καταλόγου τιμών για την παροχή υπηρεσιών και αγαθών.








Trikalanews.gr








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου