Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Εξάσφαιρος ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: Μπριλλάκης, Χρήστου, Μπακομήτρος, Ριζογιάννης, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ και..."πάμε για άλλα" !






Οι ανακοινώσεις από πλευράς ΑΟ Τρικάλα για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είχαν ως εξής:














«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χάρη Μπριλλάκη, Γιάννη Χρήστου και Παναγιώτη Μπακομήτρο οι οποίοι και υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Χάρης Μπριλλάκης

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών (28/10/1981), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1.81 μ. Έχει αγωνιστεί στον Αθηναικό (2 χρ.), στο Λήλα Βασιλικού, την Καλαμάτα (4 χρ.) και τον Διαγόρα με την φανέλα του οποίου είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ο Χάρης Μπριλάκης τόνισε στο portal της ΠΑΕ: ‘Οι άνθρωποι των Τρικάλων μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα από την πρώτη στιγμή.





Ξέρω πολύ καλά ότι ο ΑΟ Τρίκαλα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ κόσμο και μια πολύ αξιόλογη διοίκηση. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω στην καλή πορεία της ομάδας που όλοι θέλουμε να είναι πρωταγωνιστική. Στο μπαράζ ανόδου είδα τον εκπληκτικό κόσμο του ΑΟΤ και ελπίζω αυτούς τους φιλάθλους να τους έχουμε δίπλα μας’.

Γιάννης Χρήστου

Ο Χρήστου είναι 29 χρονών (05/03/1981), έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα, Αιγάλεω (4), Μεσσηνιακό, Πιερικό ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στον Διαγόρα όπου και είχε 47 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 1 γκολ.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ο Χρήστου τόνισε: ‘Με την πρόταση που μου έκανε ο κ. Πλεξίδας έδειξε ότι με τιμάει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες όσων με πίστεψαν. Ξέρω αρκετά παιδιά στην ομάδα, υπάρχει καλό υλικό ενώ και ο κ. Παντελίδης είναι αξιόλογος προπονητής και με πολλές προοπτικές. Πιστεύω πως αν δουλέψουμε σκληρά η χρονιά θα είναι πολύ καλή με τον ΑΟ Τρίκαλα’.

Παναγιώτης Μπακομήτρος

Είναι 27 ετών (06/10/1983), αγωνίζεται τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας, έχει ύψος 1.83 και έχει αγωνιστεί στην Θύελλα Πατρών (5 χρ.) ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Διαγόρα με την φανέλα του οποίου είχε 53 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Μπακομήτρος τόνισε στο portal της ΠΑΕ: ‘Έρχομαι σε μια ομάδα ιστορική και με πολύ κόσμο και αυτό ήταν ένα κίνητρο για μένα. Φαίνεται από τις κινήσεις πως γίνεται πολύ καλή δουλειά ενώ στο roster υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα με τόσο κόσμο, ισχυρή διοίκηση και καλούς ποδοσφαιριστές δεν μπορεί παρά να μην πάει καλά στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Πλεξίδα και τον κ. Γαλανακόπουλο που μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και την εμπιστοσύνη τους.


Σε ότι αφορά τον Ριζογιάννη, ο 22ρονος αμυντικός ανήκει στην Ξάνθη και μετρά 32 συμμετοχές στη Σουπερ Λίγκα με τους ακρίτες και 6 στο Κυπελλο ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική U-21. Τα Τρίκαλα κατάφεραν να αποκτήσουν αυτόν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: «H ΠΑΕ Τρίκαλα στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για την ενίσχυση του ρόστερ, ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου(01/02/1988) αμυντικού Παντελή Ριζογιάννη ο οποίος αποκτήθηκε από την Σκόντα Ξάνθη με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Ριζογιάννης είναι διεθνής με την Εθνική U-21 ενώ με την ομάδα της Ξάνθης είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο».



"Έμεινε στα δυό στενά" ο Μανουσάκης     

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημοσθένης Μανουσάκης ήταν πέρυσι από τις αδυναμίες της Τρικαλινής κερκίδας. Ο «κυανέρυθρος» άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Τρίκαλα καθώς σήμερα έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημοσθένη Μανουσάκη ο οποίος και υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους".


Ο Μανουσάκης τόνισε στο portal της ΠΑΕ

"Δεν έφυγα καθόλου απο τα Τρίκαλα όπως παρουσιάστηκε σε μερίδα του τύπου αλλά λόγο κάποιων διαδικαστικών προβλημάτων δημιουργήθηκε μια σύγχυση. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω και φέτος στα Τρίκαλα γιατί μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά που πήραμε την άνοδο, ήθελα να μείνω , το ίδιο ήθελε και ο κ. Πλεξίδας που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του, ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο ένα σύνολο ανταγωνιστικό και θα κάνουμε μια καλή πορεία.
Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις γιατί καλύτερα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και εγω και όλα τα παιδιά θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι ο ΑΟ Τρίκαλα δυνατός.
Πετραδάκι, πετραδάκι φτιάχνετε η ομάδα, ελπίζουμε επειδή είμαστε νεοφώτιστοι να κάνουμε μια καλή πορεία στην Β΄ Εθνική και με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε να μιλάει όλη η Ελλάδα για την ομάδα των Τρικάλων".

Και επίσημα ο Ρούσεφ...     


Η επίσημη ανακοίωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα... επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ιβάν Ρούσεφ απο την "κυανέρυθρη" ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ Τρίκαλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό Ιβάν Ρούσεφ ο οποίος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους". Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής (10/5/79) έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, τον Λεβαδειακό, τον Απόλλων Αθηνών, το Αιγάλεω, τον Αθηναϊκό και τον Διαγόρα.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο portal της ΠΑΕ ο Ρούσεφ τόνισε: "Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο και έχουν ένα καταπληκτικό πρόεδρο. Οι στόχοι μου όπως και του προέδρου είναι μεγάλοι και για αυτό το λόγο ήρθα και στην ομάδα. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα και πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μπορούνε να πρωταγωνιστήσουνε. Με πολύ δουλειά, καλή συνεργασία όλων και τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά.
Στόχος μας είναι να μπούμε στην 6αδα και αν είναι να γίνει κάτι καλύτερο θα το δεχτούμε.
Εγώ θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στον κόσμο. Με τα Τρίκαλα είχα μιλήσει εδώ και μια εβδομάδα αλλά αφήσαμε την συμφωνία για σήμερα γιατί ο ΑΟΤ γιορτάζει 47χρόνια ιστορίας".



Την Πέμπτη η πρώτη επίσημη του ΑΟ Τρίκαλα     


Απο Δευτέρα αρχίζουν τα βάσανα για τον ΑΟ Τρίκαλα καθώς την ερχόμενη εβδομάδα οι "κυανέρυθροι" μπαίνουν στο "χορό" της Β΄ Εθνικής.  Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Την Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις απαιτούμενες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 18:30 θα διεξαχθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Δευτέρα 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις
Την Τρίτη 13 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις.
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως θα διεξαχθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει στα Τρίκαλα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Στη συνέχεια, η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο πλαίσιο της τρίτης φάσης της προετοιμασίας ενώ σε εκείνο το διάστημα θα ακολουθήσουν οι προγραμματισμένες φιλικές αναμετρήσεις.



* Επένδυση στο… μέλλον έκανε ο ΑΟ Τρικάλων με την απόκτηση του Βλάση Στούκα για την υπεράσπιση της εστίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρόκειται για νεαρό τερματοφύλακα, που είχε εξαιρετική παρουσία στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, με τη φανέλα του Πύρασου Νέας Αγχίαλου έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές. Ασφαλώς, πρόκειται για υπέρβαση από πλευράς του Στούκα, που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ομάδα επαγγελματικού επιπέδου. Παράλληλα, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη διάθεση του έναν νεαρό γκολκίπερ, με πολλές προοπτικές.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου