Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Στέλιος Καντώνιας


Επί προεδρίας του η Λάρισα πήρε το πρωτάθλημα. Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών, ο πρώην πρόεδρος της «ΠΑΕ Λάρισα» και πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος και της «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ» Στέλιος Καντώνιας.
Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουλίου, ο Στέλιος Καντώνιας έφυγε αιφνιδίως.


Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΛ έχει βυθιστεί στο πένθος, προσθέτοντας ακόμη ένα μέλος στο "κλάμπ του παραδείσου", με την επίσημη ΠΑΕ να ανακοινώνει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και προσωπικά ο πρόεδρός της, Κώστας Πηλαδάκης, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το θάνατο του Στέλιου Καντώνια και διαβιβάζουν στους οικείους του τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο εκλιπών υπήρξε εξέχουσα μορφή του λαρισινού αθλητισμού, άνθρωπος με σπάνιο ήθος και ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου, με ανεκτίμητη προσφορά και τεράστια συνεισφορά στην προσπάθεια της ΑΕΛ για την καταξίωσή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Συνέδεσε, δε, άρρηκτα το όνομά του με τη διαχρονικά κορυφαία επιτυχία της, ως πρόεδρος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ του 1988. Η παραγοντική του θητεία στάθηκε περίοδος-ορόσημο στη μακρά ιστορική διαδρομή της ομάδας μας και ταυτόχρονα πολύτιμη παρακαταθήκη για όλες τις διοικήσεις που ακολούθησαν μέχρι και τη σημερινή…".
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου