Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ομάδα ΔΙΑΣ και στα Τρίκαλα


Σε λειτουργία τέθηκε από χθες από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων η νεοσύστατη ομάδα δικυκλιστών με την ονομασία "ΔΙΑΣ".





Γνωστοποιώντας τη λειτουργία της ομάδας η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

"Υλοποιώντας την αντεγκληματική πολιτική που εξαγγέλθηκε από το Υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη και στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ξεκίνησε και στην πόλη μας από σήμερα 19-7-2010 η λειτουργία της δίκυκλης Αστυνόμευσης (Ομάδα ΔΙΑΣ) στην οποία θα υπηρετούν συνολικά 24 Αστυνομικοί υπάλληλοι που θα περιπολούν καθ'όλο το εικοσιτετράωρο στην πόλη των Τρικάλων.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η εμφανής αστυνόμευση σε όλα τα σημεία της πόλης παρέχοντας το δικαίωμα στους πολίτες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Α.Δ. Τρικάλων να απευθύνονται στους Αστυνομικούς υπαλλήλους για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτερη ανταπόκριση σε όποια συμβάντα απαιτείται.

Διαρρήξεις σε σπίτια το Σαββατοκύριακο σε Ταξιάρχες και Παλαιομονάστηρο

Δύο διαρρήξεις σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε σπίτια σε χωριά του νομού μας. Συγκεκριμένα, βράδυνες ώρες του Σαββάτου, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες στο Παλαιομονάστηρο, αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα οικίας εισήλθαν εντός αυτής και αφήρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

Προανάκριση για την διάρρηξη διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Την Κυριακή, νυχτερινές ώρες στους Ταξιάρχες Τρικάλων, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν το παράθυρο μπάνιου οικίας εισήλθαν εντός αυτής και αφήρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

Προανάκριση για την διάρρηξη διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου