Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Δύο αργυρά η Σταυροπούλου και ένα χάκλινο ο Παπούλιας του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου και Μauntain Bike


Διεξήχθησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα δρόμου αντοχής και Μ.Τ.Β στις κατηγορίες παίδων εφήβων νεανίδων και κορασίδων με την συμμετοχή και της Τρικαλινής ομάδας του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ.





 Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης η Βασιλίνα Σταυροπούλου κατέλαβε την 2η θέση κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.



 Στο ίδιο αγώνισμα ο Παπούλιας Γρηγόρης  κατέλαβε την 7η θέση.
Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, το οποίο διεξήχθη στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας.

Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος από τους ποδηλάτες που πήραν μέρος και οι αγώνες κυμάνθηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Oι αθλητές του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Δ Γρατσάνη, αφήσαν άριστες εντυπώσεις και δείξανε ότι είναι οι πρωταγωνιστές στην κατηγορία τους. Στο αγώνισμα cross country στην κατηγορία των παίδων o Παπούλιας Γρηγόρης  έδειξε γρήγορα τις διαθέσεις του και αποσπάστηκε από την αρχή του αγώνα καταλαμβάνοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

 Στο ίδιο αγώνισμα η Βασιλίνα Σταυροπούλου στην κατηγορία κορασίδων κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η ομάδα τώρα θα προετοιμαστεί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ζευγών που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς Σταυράκης ελαστικά, οπτικά Βενδίστας, ΕΤΕΚΑ Kotoulas Bross, cafee Gambrinus και λογιστικά Λεωνίδα που μας στηρίζουνε οικονομικά



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου