Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αισιοδοξία Ταμήλου για συνεργασία με τον ΛΑΟΣ *


- Βλέπω τους Τσιόλα, Στρατηγό Μακρυγιάννη και ΣΙΑ να κάνουν...αφισσοκόληση για τον Κώστα Πατέρα και να μοιράζουν ψηφοδέλτια Ταμήλου









- Δεν βλέπει κανένα...σύννεφο στον ορίζοντα ο Δήμαρχος
- Είχε Συνάντηση  στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα με τον βουλευτή κ. Βελόπουλο και το γενικό γραμματέα κ. Γαρουφαλιά
- Πως θα αντιδράσουν οι "Μουτζαχενίν" του ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο Ροντούλης;





«Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξη από τον ΛΑΟΣ, όπως την είχαμε και την προηγούμενη φορά». Αυτά ανέφερε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος σε συνάντηση που είχε προχθές στην Αθήνα με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο υπεύθυνου για την αυτοδιοίκηση και το γενικό γραμματέα κ. Γαρουφαλιά.

Δηλώσεις

Ειδικότερα, όπως ανέφερε χθες ο κ. Ταμήλος, «η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ θετικό κλίμα, κουβεντιάσαμε όλες τις απόψεις που έχουμε εκφράσει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα κι εμείς ως Δήμος και η τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα», προσθέτοντας:
«Αυτή η συνεργασία είναι απαραίτητη γιατί τα προβλήματα έχουν ενταθεί πάρα πολύ, η Αυτοδιοίκηση δοκιμάζεται σκληρά αυτό το διάστημα, η ΤΡΟΙΚΑ έχει επιτεθεί πάνω στα δικαιώματα που έχουν τόσα χρόνια κατακτήσει οι ΟΤΑ και προμηνύεται μία πάρα πολύ δύσκολη πρώτη περίοδος για τον Καλλικράτη. Θέλουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και θεωρούμε πολύ σημαντική τη στήριξη από τον ΛΑΟΣ».

Προστριβές

Πάντως αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν και οι προστριβές που υπήρξαν σε έντονο ύφος μεταξύ των κ. Ταμήλου και του βουλευτή Λάρισας του ΛΑΟΣ κ. Ροντούλη. Για αυτό το θέμα ο κ. Ταμήλος υπογράμμισε πως «συζητήθηκαν και θέματα που υπήρξαν αντικείμενο προστριβής με μετανάστες κι όπως είναι γνωστό με τις παρεμβάσεις του κ. Ροντούλη» για να προσθέσει:

«Αυτές έχουν διευθετηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου και των δημοκρατικών δικαιωμάτων που έχουν όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πλέον κανένα σύννεφο στον ορίζοντα κι όλες οι ενέργειες θα είναι πάντα θετικές προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων όλων των πολιτών μέσα σε μία πόλη». Καταλήγοντας υποστήριξε ότι τα θέματα αυτά νομίζω τα στηρίζει κι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη με τον οποίο έχω συναντηθεί κι άλλη φορά και νομίζω ότι θα έχουμε την ευνοϊκή στήριξη του κόμματος του ΛΑΟΣ όταν αυτά ανακοινωθούν». 



«Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος» λέει ο Τσιόλας. Άρχισε να μιλάει για...ανάπτυξη !!!Για την ταμπακέρα, τίποτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ δηλώσεις...Κυβερνητικού εκπροσώπου !!!



«Αυτή την περίοδο υπάρχει ένα κλίμα ονοματολογίας σχετικά με τις υποψηφιότητες στους δήμους του νομού μας και ποιον θα στηρίξουμε. Αυτό που έχω να πω είναι, ως νομός βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος», σημείωσε ο κ. Τσιόλας.
Ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων του ΛΑ.Ο.Σ. επικέντρωσε την προσοχή του σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας, ως μοχλό ανάπτυξης του νομού.

«Δυστυχώς ακόμη σαν πολιτικές δυνάμεις του νομού, αγνοούμε το ποσό σημαντικό ρόλο έχει να παίξει η περιφέρεια και αναλωνόμαστε σε ονοματολογίες και στηρίξεις. Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι το παιχνίδι της ανάπτυξης του νομού θα παιχτεί στην περιφέρεια κι όχι στους καταχρεωμένους δήμους».

Ο κ. Τσιόλας ήρθε να απαντήσει και στο ερώτημα, αν το κόμμα θα κατεβάσει ψηφοδέλτια στα Τρίκαλα ή στους περιφερειακούς δήμους του νομού.
«Αυτή τη στιγμή γίνεται μια συζήτηση. Θεωρώ πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου